Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Benzin fiyatına ikinci indirim! İşte yeni fiyatlar

Benzin fiyatına bu gece yarısından itibaren ikinci indirim geliyor. Gelecek olan indirim ile benzinin litre fiyatı toplamda 1,11 kuruş düşmüş olacak. İşte yeni fiyatlar

Benzin fiyatına ikinci indirim! İşte yeni fiyatlar

Benzin fiyatına ikinci indirim geliyor. EPGİS, benzinde bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 51 kuruş daha indirime gidileceğini duyurdu. Böylelikle benzine toplamda 1,11 lira indirim gelmiş olacak.

Düşen petrol fiyatlarına paralel olarak akaryakıt fiyatlarında 10 Mart'ta indirim yapılmıştı. Pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde; benzinin litre fiyatı 60, motorinin ise 56 kuruş düşmüştü. Bu gece yarısından itibaren benzine bir indirim daha geliyor. EPGİS litre fiyatında 51 kuruş daha indirime gidileceğini duyurdu.

BENZİN MOTORİNDEN UCUZ OLACAK! İŞTE YENİ FİYATLAR

Benzine gelen indirim ile Ankara'da ortalama 6,13 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5.62 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 6,04'dan 5,53 liraya, İzmir'de ise 6,14 liradan 5,63 liraya inecek.

Motorinde ise herhangi bir indirim olmayacağı bildirildi. Son indirimle ortalama benzin fiyatı motorin fiyatlarının altına gelecek. Motorinin litresi Ankara'da 5,74; İstanbul'da 5,67; İzmir'de ise 5,75 liradan satılıyor.

 



Anahtar Kelimeler: Benzin fiyatına ikinci indirim! fiyatlar

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER