Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Benzin döküp camiyi yakmaya çalıştı

Gaziantep'te bir kişi Ökkeş Eruslu Camisi'ni benzin dökerek yakmaya çalıştı!

Benzin döküp camiyi yakmaya çalıştı

Gaziantep'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Manevi değerlerin her geçen gün daha da yozlaştırıldığı ülkemizde bir kişi Ökkeş Eruslu Camisi'ni yakmaya çalıştı.

Camisi'nin kapısının benzin döküp, ateşe verildiğini gören vatandaşlar durumu ihbar etti. Olay yerine kısa sürede polis ve itfaiye ekibi sevkedildi.

Zanlıyı kıskıvrak yakalayan polis ekipleri sorgulamak üzere karakola götürdü. Şahsın daha önceden  'kasten yaralama', 'basit yaralama' ve 'halkı korku ve paniğe düşürecek patlayıcı madde taşımak' suçlarından 3 kaydı olduğu belirlendi.

Öte yandan Gaziantep Valiliğinden de konuya ilişkin açıklama geldi. Valilik tarafından yapılan açıklamada "15 Temmuz Mahallesi Ökkeş Eruslu Camisi'nde bir şahsın camiyi yakmaya çalıştığı ihbarı üzerine emniyet ekiplerimiz belirtilen adrese gitmiş ve E.A. (50) isimli şahsın caminin kapısını benzin dökmek suretiyle ateşe verdiği tespit edilmiştir. Akabinde şahıs yakalanarak muhafaza altına alınmış, cami kapısı söndürülmüştür. Şüpheli E.A.'nın kasten yaralama-basit yaralama ve halkı korku ve paniğe düşürecek patlayıcı madde taşımak suçundan 3 ayrı suç kaydı mevcut olup, olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam etmektedir" denildi.



Anahtar Kelimeler: Benzin döküp camiyi yakmaya çalıştı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER