Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ: TRUMP´IN YILDIZI KALDIRILIYOR

Batı Hollywood Belediyesi, Donald Trump´ın kadınlara yönelik rahatsız edici davranışlarından dolayı Şöhretler Kaldırımı´ndaki yıldızının kaldırılmasını talep etti.

BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ: TRUMP´IN YILDIZI KALDIRILIYOR

ABD´nin Kaliforniya eyaletindeki Batı Hollywood Belediyesi, Başkan Donald Trump´ın Şöhretler Kaldırımı (Walk of Fame) olarak bilinen caddedeki yıldızının kaldırılmasını istedi.

18-08/07/basliksiz-1-1532558448.jpg

Belediye meclisinde oy birliği ile alınan kararda, Trump´ın "kadınlara yönelik rahatsız edici davranışları ve diğer eylemleri" gerekçe olarak gösterilerek, Hollywood Ticaret Odası ile Los Angeles´dan Trump´ın yıldızının kaldırılması çağrısında bulunuldu.

Ticaret Odası Başkanı Leron Gubler, Los Angeles Times gazetesine yaptığı açıklamada, Şöhretler Kaldırımı´na eklenen yıldızların "tarihi bir parça" haline geldiğini, bu nedenle daha önce hiç kimsenin yıldızının kaldırılmadığını belirtti.

ABD Başkanı Trump´ın Hollywood Şöhretler Kaldırımı´ndaki yıldızı, 2007 yılında "Çırak" adlı TV programındaki başarısı ve Kainat Güzellik Yarışmaları´na yaptığı katkılardan dolayı konulmuştu.

Trump´ın yıldızı, ABD Başkan adayı olduktan sonra birçok defa saldırıya uğradı. En son geçen ay Austin Mikel Clay adlı bir kişi kazmayla kaldırımdaki yıldıza zarar vermiş, tutuklandıktan sonra kefaletle serbest bırakılmıştı.

Hollywood´daki Şöhretler Kaldırımı´nda 2 bin 600´den fazla ünlünün yıldızı bulunuyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER