Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Beklenen haber geldi: Hava sıcaklıkları 20 dereceye çıkacak

Soğuk geçen Mart ayının son günlerine yaklaşırken Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları kıyı şehirlerimizde 20 derecelere çıkarken, yağışlar etkisini kaybedecek.

Beklenen haber geldi: Hava sıcaklıkları 20 dereceye çıkacak

Soğuk ve kar yağışlı geçen Mart ayının son günlerine yaklaşırken Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları kıyı şehirlerimizde 20 derecelere çıkarken, yağışlar ise etkisinin kaybedeceği öğrenildi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

YAĞIŞLAR BİRKAÇ GÜN DAHA ETKİLEYECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Sakarya, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Mersin'in iç kesimleri, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; kıyı kesimler, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

***

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER