Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BEKAROĞLU: 500 KİŞİNİN KATILDIĞI PANELDİ, İTTİFAK GÖRÜŞMESİ YAPILMADI

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP´nin, HDP, Saadet Partisi ve İyi Parti ile ?gizli ittifak´ görüşmesi yaptığı iddialarını yalanladı. Bekaroğlu, ?500 kişinin katıldığı ve izlediği bir panelin gizli bir ittifak toplantısı olduğu imaları, açıkt

BEKAROĞLU: 500 KİŞİNİN KATILDIĞI PANELDİ, İTTİFAK GÖRÜŞMESİ YAPILMADI

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP´nin gizli ittifak görüşmesi yaptığına dair haberleri kesin dille yalanladı. Yazılı bir açıklama yapan Bekaroğlu, açıklamasında, ?Kamuoyuna açık, duyurusunun çeşitli yerlerde ve sosyal medyada yapıldığı, yaklaşık 500 kişinin katıldığı ve izlediği bir panelin gizli bir ittifak toplantısı olduğu imaları, açıktır ki iyi niyetle açıklanamaz. CHP herhangi bir parti ile gizli ittifak görüşmeleri yapmamıştır? ifadelerini kullandı.

Bekaroğlu açıklamasının tamamında şu ifadelere yer verdi;

?Bugün (27.2.2018 Salı) başta Milliyet Gazetesi olmak üzere birçok internet sitesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile diğer muhalefet partileri arasında gizli ittifak toplantıları yapıldığı iddiaları yer almıştır. Bu iddialar, CHP Parti Meclisi (PM) üyemiz Sayın Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan´ın dün akşam CNN Türk´te Ahmet Hakan´ın programında sarfettiği ?dün bir toplantı yapıldı. Sizin haberiniz olmadı. CHP´li Mehmet Bekaroğlu, HDP´li Ayhan Bilgen, İyi Parti, Saadet Partisi? Hepsinin olduğu toplantı.? cümlesi ile temellendirilmeye çalışılmıştır? bilgisini paylaştı.

?PM üyemiz Sayın Kılıçaslan´ın bahsettiği toplantı ne kamuoyundan saklı bir biçimde ne de partiler arasında ?gizli bir ittifak toplantısı? olarak gerçekleştirilmiştir? ifadesini kullanan Bekaroğlu, ?Söz konusu toplantı, Hak ve Adalet Platformu tarafından Hak ve Adalet Söyleşilerinin 4 üncüsü olarak organize edilmiş, moderatörlüğünü Platform adına Prof. Dr. Cihangir İslam´ın yapmıştır. Panele CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, HDP PM üyesi-Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, Eski ANAP Genel Başkanı Nesrin Nas, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın da konuşmacı olarak katılmışlardır. 25 Şubat 2018 Pazar günü saat 15.00´de İstanbul Beyoğlu´nda Taksim Hill Otel´de gerçekleştirilen ?Türkiye Geleceğini Arıyor? başlıklı panel, yeri ve saati belli olan, amacı demokratik ve adil bir Türkiye için neler yapılabileceğinin tartışıldığı bir platformun yaratılması olarak ifade edilmektedir? dedi.

KAMUOYUNA AÇIK PANEL

Bekaroğlu, ?Kamuoyuna açık, duyurusunun çeşitli yerlerde ve sosyal medyada yapıldığı, yaklaşık 500 kişinin katıldığı ve izlediği bir panelin gizli bir ittifak toplantısı olduğu imaları, açıktır ki iyi niyetle açıklanamaz. CHP herhangi bir parti ile gizli ittifak görüşmeleri yapmamıştır? uyarısında bulundu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER