Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Batı Şeria ve Kudüs’te en az 15 noktada çatışma yaşandı

Son 24 saatte Batı Şeria ve Kudüs’ün 15’ten fazla noktasında işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışmalar yaşandı.

Batı Şeria ve Kudüs’te en az 15 noktada çatışma yaşandı

Kudüs’ün Cebel el-Mükebbir beldesinde, Silvan beldesinin Aynu’l-Levze Mahallesi’nde, el-İseviyye beldesinde ve Şufat Kampı’nda eş zamanlı olarak işgal güçleri ve Filistinliler arasında çatışmaların yaşandığı, işgal güçlerinin Filistinlilerin üzerine göz yaşartıcı bomba attığı kaydedildi.

İşgal güçleri ve Filistinlilerin ayrıca Ramallah’a bağlı Silvad beldesinin batı girişinde, El-Bire kentinin kuzeyindeki “el-Mahkeme” kontrol noktasında, “Geshuri” sanayi bölgesi hizasındaki ırkçı ayrım duvarı yakınlarında ve Tulkerem’e bağlı Kafin beldesi civarında çatıştıkları belirtildi.

Kalkiliya vilayetinde de Azun beldesi girişi yakınlarında ve Ceyus beldesi hizasındaki ırkçı ayrım duvarı civarında işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışma çıktığı ifade edildi.

Kalkiliya’nın doğusundaki Kefer Kaddum köyündeki çatışmalarda üç gencin plastik mermiyle yaralandığı ve çok sayıda kişinin işgal askerlerinin attığı göz yaşartıcı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği bildirildi.

Selfit’e bağlı Karavetu Beni Hassan beldesi girişinde ve Beytlahim’e bağlı el-Hıdır beldesinin Ummu Rukbe bölgesinde de işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışmalar yaşandı.

Nablus’un doğusundaki Salim köyündeki çatışmalarda yedi kişinin işgal güçlerinin attığı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği, Beytlahim’e bağlı Tegu’ beldesinin batı girişi yakınında gerçekleşen çatışmalara çok sayıda gencin katıldığı öğrenildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER