Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAŞKAN YARDIMCISI PENCE VE DIŞİŞLERİ BAKANI POMPEO TÜRKİYE’YE GELİYOR

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı açıklamada ABD Başkan Yardımcısı Pence ile Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Türkiye'ye geleceğini duyurdu

BAŞKAN YARDIMCISI PENCE VE DIŞİŞLERİ BAKANI POMPEO TÜRKİYE’YE GELİYOR

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suriye konusunu görüşmek üzere bugün Türkiye'ye geleceği bildirdi.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye'ye Suriye konusunu görüşmek geleceğini aktaran Trump, Beyaz Saray'ın bahçesinde yaptığı konuşmada gazetecilere açıklamada bulundu.

ABD'li askerlerin Ortadoğu'da yaptığı polislik görevinin sonlandırılması gerektiğini vurgulayan Trump, "Türkiye'ye ve başkalarına karşı sert davranacağız. Barış ve güvenliği sürdürmeliler. Ne olacağını göreceğiz. (Pence ve Pompeo'nun yer aldığı) Heyet ateşkes talep edecek. (Türkiye'ye) Tahmin edebileceğiniz en sert yaptırımları uyguladık" değerlendirmesinde bulundu.

Mike Pence'in basın ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada ise Pence'in, 17 Ekim Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceği duyuruldu.

Açıklamada Pence'in Erdoğan ile görüşmesinde, Suriye'nın Kuzaydoğusunda ateşkesin sağlanması konusunu öncelikli olarak görüşeçeci vurgulandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER