Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BASIN AÇIKLAMASI; İHANET KABUL EDİLEMEZ

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Başkanı Ahmet TAŞ;

BASIN AÇIKLAMASI; İHANET KABUL EDİLEMEZ

                                                                                

Kurulduğu 1948'den bu yana Filistin'de katliam ve soykırımla anılan İsrail, Filistin ve Kudüs'te Müslüman bırakmamak için çalışmalarına hız verdi.

72 yıldan bu yana adım adım işgallerini gerçekleştirip katliamlarına devam eden, önce İngiltere sonrasında ise Amerika Birleşik Devletleri'nin himayesi ile işgal ve kan içmeye devam eden İsrail ve yeni yardımcı olarak Filistin davasına ihanet eden kukla Arap yönetimleri geldi.

İktidara geldiği günden beri önce Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan edip, elçiliğini Kudüs’e taşıyan Amerika Birleşik Devletleri başkanı Trump, İsrail ile ABD kuklası Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn arasında normalleşme adı altında ihanet anlaşmasına imza attı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak! Kurulduğu günden bu yana Filistin'de işgal, soykırım ve bebek katilliği ile anılan İsrail ile ABD ve batı kuklası Filistin davasına ihanet eden despot Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn yönetimleri arasındaki ihanet antlaşmasını asla kabul etmiyor, yok sayıyoruz. Filistin halkının öz vatanlarında insanca yaşayacağı bir yönetimin oluşturulması için yapılan tüm çaba ve çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz.                                            

KORONA MÜCADELESİ İNSANLIK BORCUDUR

Mart ayı başından bu yana dünyada ve ülkemizde devam eden korona virüs salgını can almaya devam ediyor.

Hayatın durmaması adına sokağa çıkma yasağının kaldırılması, çalışma hayatına getirilen serbestlikler, düğün, nişan, kutlama, festival gibi etkinliklere verilen kontrollü serbestlikler ne yazık ki ihmal ve istismarlar yüzünden salgının ve ölümlerin patlama yapmasına sebep oldu.

İdarecilerin, sağlıkçıların ve bilim kurulu üyelerinin sık sık basın yayın ve sosyal medyadan yaptığı duyuru ve denetimlere rağmen duyarsız ve sorumsuz insanlarımız yüzünden bir türlü hastalığın önüne geçemiyoruz.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak! Başta kurumlarımız ve üyelerimiz olmak üzere tüm insanlarımızı maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya, acil durumlar dışında kalabalıklara karışmamaya, telefon ve sosyal medya yolu ile dost ve akrabaları ile ilişkilerini devam ettirmeye davet ediyoruz.

İdarecileri ve emniyet yetkililerini de tedbirleri hukukun içinde kontrol etmeye, sıkı denetim yapmaya davet ediyor, hastalık sebebiyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet hastalara acil şifalar diliyoruz.

                 

                                                 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER