Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BASIN AÇIKLAMASI

Ahmet TAŞ;   Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Başkanı

BASIN AÇIKLAMASI

 

Ülkemizin 2000'li yıllardan bu yana bölgemizde ve dünyada belirleyici güç olma, dünyada mazlum ve mağdur olana umut olma yolundaki gayret ve atılımları devam ediyor.

Bu çabalarımızda en büyük eksikliğimiz olmazsa olmaz olan enerji ihtiyacımız da petrol, doğalgaz, hidrokarbon ve farklı yollarla elde edilen elektrik enerjisi bu kapsamda önce Karadeniz'de ardından Akdeniz'de sondaj gemilerimiz ile aramalarımız devam ediyordu.

Karadeniz'de yapılan çalışmalardan cumhurbaşkanının günler öncesinden verdiği müjdeli haber 21 Ağustos Cuma günü kamuoyuna açıklandı. Habere göre Zonguldak açıklarında Türkiye'nin tahmini 8 yıllık ihtiyacını karşılayacak 320 milyar metreküp doğal gaz kaynağı tespit edilmiş. Verilen bilgiye göre bulunan doğalgaz 2023 yılı itibariyle kullanılmaya başlanacaktır.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak, ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtaracak ve kalkınmamıza büyük ivme kazandıracak bu çalışmada emeği geçen Cumhurbaşkanından İlgili bakanlıklara kadar tüm yetkililere teşekkür ediyor, ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

 

CİNAYETLER SON BULSUN, GÜNLÜK, SAATLİK, KİRALIK EVLER SIKI DENETLENSİN

Son yıllarda idarecilerimizin ve vicdanı olan vatandaşlarımızın yüreğini sızlatan olaylardan biri de hızla artan kadın cinayetleridir.

Bazen erkek arkadaş bazen de boşanma davası aşamasındaki eski eş tarafından işlenen cinayetler topluma korku salmaya devam ediyor.

Cinayetler sonunda yuvalar dağılıyor, evlatlar yetim, eşler dul kalıyor iken, evlenme çağındaki birçok kız ve erkek evladımız da ne yazık ki  bu olumsuz acı olayları gördüklerinde evlilikten vazgeçmeye başlıyorlar.

Cinayetlerin büyük bir kısmının erkek ya da kız arkadaşın yalnız yaşadığı ya da günlük kiralık evlerdeki buluşmalarda işlendiği kamuoyuna yansıyan düşündürücü olaylar olarak ortaya çıkmış bulunuyor.

Bu bilgilerin arkasında haber kanallarına yansıyan bilgiler de özellikle günlük ve saatlik olarak kiralanan mekânların denetiminin yapılmadığı bu alanda büyük bir başı boşluğun yaşandığı ortaya çıkıyor.

Denetimi yapılmayan bu mekanlar ne yazık ki organ mafyası, fuhuş mafyası, teröre eleman yetiştirme mekanı ya da nikahsız birliktelik mekanı olarak kullanılıyor.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği olarak; ülkemizin tamamına yayılmış olan günlük ve saatlik kira yönetmeliğinin yeniden düzenlenmesi ve her türlü denetime imkan verir hale getirilmesi için hükümetimizi ve TBMM'yi göreve davet ediyoruz.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     



Anahtar Kelimeler: BASIN AÇIKLAMASI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER