Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ: MUHAFAZAKARLARIN ´DEİZME´ KAYDIĞI SÖYLEMLERİ KİRLİ BİR TUZAK

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Muhafazakarların veya İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ´deizme´ kaydığı söylemleri, raporları, bir iftiraya insanları ikna için başlatılmış kirli bir operasyon, kirli bir tuzak ve kirli bir saldırıdır." dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ: MUHAFAZAKARLARIN ´DEİZME´ KAYDIĞI SÖYLEMLERİ KİRLİ BİR TUZAK

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Muhafazakarların veya İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ´deizme´ kaydığı söylemleri, raporları, bir iftiraya insanları ikna için başlatılmış kirli bir operasyon, kirli bir tuzak ve kirli bir saldırıdır." ifadelerini kullandı.

Bozdağ, sosyal medya hesabı Twitter´dan yaptığı açıklamada, "Muhafazakarların veya İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ´deizme´ kaydığı söylemleri, raporları, bir iftiraya insanları ikna için başlatılmış kirli bir operasyon, kirli bir tuzak ve kirli bir saldırıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Deizmin kabulünün, Allah´ın Kur´an ve sünnetteki vasıfları ile peygamberlere, meleklere ve kitaplara imanı ve peygamberlere gelen ilahi vahyi ve İslam´ın temel pek çok ilkesini reddetmek olduğuna dikkati çeken Bozdağ, şunları kaydetti:

"Deizmi kabul eden Müslüman olamaz ki muhafazakar Müslüman ya da İHL´li olsun. İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ve muhafazakarlara dönük kirli tuzak ve saldırılara karşı daima uyanık olmalıyız ve bu kirli tuzağı kuranlara, saldırıyı yapanlara ve iftirayı atanlara hep bir ağızdan ´hadi oradan bre ebleh!´ demeliyiz. İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve bilumum muhafazakarlar hülasa Müslümanlar, Kur´an ve sünnetin tavsif ettiği şekilde Allah´a, peygamberlere, meleklere, kitaplara, ahirete, kaza ve kadere iman ederler. İslam´ın her bir hükmünü tereddütsüz kabul ederler. Belli ki İmam Hatip Liselerinin yetiştirdiği nesillerden ve muhafazakarlardan rahatsız olanlar, onları itibarsızlaştırmak ve kendi içinde ayrıştırmak ve nihayetinde onları İslam´dan uzaklaştırmak isteyenler işbaşındalar. Ama başaramayacaklar. Her zaman ki gibi kaybedecekler."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER