Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ: KILIÇDAROĞLU´NUN AFRİN AÇIKLAMASI VAHİM BİR YANLIŞTIR

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun bazı gazetelerde yer alan ´Afrin´e girilmesini doğru bulmuyorum´ açıklaması, vahim bir yanlıştır." dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ: KILIÇDAROĞLU´NUN AFRİN AÇIKLAMASI VAHİM BİR YANLIŞTIR

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun bugün bazı gazetelerde yer alan ´Afrin´e girilmesini doğru bulmuyorum´ açıklaması, vahim bir yanlıştır. Bu, Türkiye´ye, ´Afrin´i teröristlerden temizleme, Afrin´deki teröristlere dokunma´, demektir. Dolayısıyla teröristlere destektir." ifadesini kullandı. 

Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter´daki resmi hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun bugün bazı gazetelerde yer alan Zeytin Dalı Harekatı´na ilişkin ifadeleri konusunda açıklama yaptı.

Bozdağ, Kılıçdaroğlu´nun söz konusu gazetelerdeki, "Afrin´e girilmesini doğru bulmuyorum" açıklamasının, "vahim bir yanlış" olduğunu belirtti.

Bozdağ, şunları kaydetti:

"Bu, Türkiye´ye, ´Afrin´i teröristlerden temizleme, Afrin´deki teröristlere dokunma´, demektir. Dolayısıyla teröristlere destektir. Belli ki YPG´ye ´Kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur´ diyen Kılıçdaroğlu, Afrin merkezde PYD-YPG-PKK´nın eli kanlı teröristlerinin varlığını sürdürmesini ve Zeytin Dalı Harekatı´nın hedeflerine ulaşmadan sonlandırılmasını istemektedir. Sayın Kılıçdaroğlu ve herkes bilmelidir ki Zeytin Dalı Harekatı, Afrin´in merkezi dahil Afrin bölgesindeki her karış toprak ve tüm yerleşim yerleri, terör örgütlerinden ve teröristlerden temizleninceye kadar devam edecektir. Kimse, Türkiye´nin bu hedefe ulaşmasını engelleyemez."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER