Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ: AK PARTİ TERÖR ÖRGÜTLERİNE MEYDANI BIRAKMADI, BIRAKMAYACAK

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "AK Parti ve AK Parti´liler, terör örgütlerine, teröristlere ve bunların maşaları alçaklara, meydanı bırakmadı, bundan sonra da bırakmayacaktır." dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ: AK PARTİ TERÖR ÖRGÜTLERİNE MEYDANI BIRAKMADI, BIRAKMAYACAK

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "AK Parti ve AK Parti´liler, terör örgütlerine, teröristlere ve bunların maşaları alçaklara, meydanı bırakmadı, bundan sonra da bırakmayacaktır." ifadesini kullandı.

Bozdağ, Suruç ilçesinde AK Parti´lilere yönelik silahlı saldırıya ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter´dan açıklamada bulundu.

AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve partililere yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Bozdağ, açıklamasında şunları kaydetti:

"İbrahim Halil Yıldız´ın hayatını kaybeden kardeşine ve diğer yakınlarına Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, sabır, yaralalılara acil şifalar diliyorum. Şiddet ve kanla demokratik rekabeti kirletenler, demokrat olamazlar; hak ve özgürlükten dem vuramazlar. AK Parti ve AK Parti´liler, terör örgütlerine, teröristlere ve bunların maşaları alçaklara, meydanı bırakmadı, bundan sonra da bırakmayacaktır."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER