Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Başbağlar için kim ne paylaştı

Sivas/Madımak’ın intikamı alındı diye propaganda yaptığı vahşetin yıl dönümünde CHP lideri katledilenleri kınarken HDP’nin Eş Genel Başkanları konu ile ilgili paylaşımda bulunmadı.

Başbağlar için kim ne paylaştı

Başbağlar Katliamının yıldönümü sol Kemalist ve Marksist  kesimin makyajının döküldüğü gündür.

Zira 2 Temmuz'da Sivas/Madımak olayları için yürüyüşler yapan, insan hakları konusunda nutuk çeken düşünür, aydın, yazar ve çizerlerin boğazına dut kaçar; sesi soluğu kesilir.

Solun iki kanadı HDP ve CHP(Türk ve Kürt solu)  katliamın yıl dönümünde nasıl bir tavır aldı acaba?

CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu yaşanan vahşetin yıl dönümü ile ilgili paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şunları kaydetti.

“28 yıl önce bugün #Başbağlar'da terör örgütü mensupları tarafından alçakça katledilen 33 masum vatandaşımızı rahmetle anıyorum. Aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmamasını diliyor ve terörü lanetliyorum!”

CHP’nin bir diğer önemli ismi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Başbağları unutmadı.

İmamoğlu ”1993'te #Başbağlar’da terör örgütü tarafından katledilen vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Hiçbir terör eylemi birliğimizi, bütünlüğümüzü ve kardeşliğimizi bozamayacak; bizi nefret iklimine hapsedemeyecek.” İfadelerini kullandı.

Başbağlar Katliamı ile ilgili HDP’li yetkililer nasıl bir içerikle paylaşımda bulundu diye merak ettiyseniz… Maalesef 2 eş genel başkandan da bu konuda paylaşım yok.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar en son Sivas olayları ile ilgili twit attığı görülüyor. Yani Başbağlar ile ilgili herhangi bir açıklaması yok.

HDP’nin diğer Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da Başbağlar Katliamı dolayısı ile şuana kadar sosyal medyada herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Buldan, Sivas/Madımak ile ilgili ise paylaşımda bulunmuştu.

Toparlayacak olursak CHPli yöneticiler hem Sivas hem de Başbağlar için paylaşımda bulunup her iki olayı da kınarken HDPliler Sivas'a katliam deyip, Başbağlar vahşeti konusunda ise 'duymadım-görmedim-bilmiyorum'u oynuyor.



Anahtar Kelimeler: Başbağlar paylaştı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER