Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bana ?arkadaşını? söyle; sana ?kim olduğunu? söyleyeyim!

Tamer korkmaz- 02.02.2018

Bana ?arkadaşını? söyle; sana ?kim olduğunu? söyleyeyim!

Şu sözler, Sam Amca´sının dublajcısı Kemal Kılıçdaroğlu´na ait: ?Bizim için YPG terör örgütü değildir. YPG kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur.? (21 Ekim 2014)

Haydut ABD´nin Kuzey Suriye´de ?PKK devleti kurmak için? sahaya sürdüğü, yönlendirdiği, yönettiği YPG/PKK için; CHP´nin genel başkanı aynen böyle demişti.

*

Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır-Sur´da ?hendek kazıp, barikat kuran? PKK´lı teröristlere ?Arkadaşlar? diye hitap ediyordu! (2 Aralık 2015)

Şehit cenazesinde kendisini protesto eden vatandaşları ?Terörist!? ilan eden ise CHP´nin genel başkanıydı!

*

Kılıçdaroğlu´nun ?Arkadaşlar? diye tanımladığı PKK´lı teröristlerin Afrin´de bozguna uğraması, CHP yönetimini çok rahatsız ediyor.

TSK´nın ?Zeytin Dalı? operasyonunun başarıyla devam etmesini ?doğrudan eleştiremeyen? Kemal Kılıçdaroğlu ve de elamanları; ?Özgür Suriye Ordusu? üzerinden saldırıyorlar!

CHP, biteviye ?ÖSO teröristtir! Türkiye de teröristlerle birlikte hareket ediyor!? iftirasını seslendiriyor?

Mesela, şu sözler Eren Erdem denilen CHP´li vekile ait:

?Asıl vatan hainliği TSK´yı ÖSO gibi bir terör örgütüyle operasyona yollamaktır. ÖSO kimdir, ya? Kimdir bu çapulcu sürüsü, kimdir bu it sürüsü??

Bunları söyleyen Mister Erdem´in -aynen FETÖ´nün CIA elemanı kaçakları gibi- Afrin harekâtından dolayı bunalımda olduğuna kuşku yoktur?

Dört yıl kadar önce; bir Paralel Yapı projesi olan ?Karşı´ gazetesinin genel yayın yönetmeniydi, bu Eren Erdem!

FETÖ´nün ?yolladığı? haberlerle manşet atıyorlardı?

?Uzaktan Kumandalı? bu Paralel ?Karşı? gümledikten sonra; sahibi Turan Ababey ?Paralel Yapı tarafından nasıl kullanıldıklarını? tüm ayrıntılarıyla ekranlarda anlatmıştı!

?Onlardan gelen haberleri yayınlıyorduk! TIR´larla ilgili görüntüler de ilk bize gelmişti?? diyordu, örneğin?

Ababey, ?Karşı? yayınlanmaya başladıktan on iki gün sonra; ?ABD´nin Ankara Büyükelçiliği´nden gelen yetkililerin kendisine işbirliği teklif ettiklerini? de deşifre etmişti!

*

CHP´nin başına ?kasetle gelen? Kılıçdaroğlu, ABD´nin Ankara Büyükelçiliği´nden sufle alarak siyaset yapan bir genel başkandır.

FETÖ´nün TIR´larla ilgili malum operasyonu sonrasında sürekli olarak Ankara´ya ?IŞİD? iftirası atanlardan birisi de bu Kemal Kılıçdaroğlu´dur?

IŞİD´in, vaktiyle ABD/CIA tarafından kurulduğu; halen daha işbu terör örgütünün de Washington´un komutasında olduğu ?sayısız kere? kanıtlandığı halde, Kılıçdaroğlu ABD´ye tek laf etti mi? Hayır!

ABD´nin, IŞİD´i Kuzey Suriye´de ?PKK devleti? kurma planı çerçevesinde ?doldur, boşalt? taktiğiyle oynattığı; derin görevi bitince de IŞİD´i tahliye edip ?YPG/PKK´ya ışınladığı? son dönemde ayan beyan tescillendiği halde, CHP´nin genel başkanı bu gerçeğe gözlerini fal taşı gibi kapatıyor!

Özgür Suriye Ordusu´nun Özel Operasyonlar Komutanı Cemil Karmo, ?ABD´nin yirmi beş DEAŞ teröristini Münbiç´te YPG/PKK´ya yardım için konuşlandırdığını? açıkladı:

Kemal Kılıçdaroğlu´nun Sezgin Tanrıkulu çizgisindeki CHP´si, ABD´yi yine tek kelime eleştiremiyor?

Dahası, bu derin ilişkiyi deşifre ettiği için ÖSO´ya ateş püskürüyorlardır!

*

Kemal Bey´in CHP´de konuşlandırdığı HDPKK´lı Sezgin Tanrıkulu, ?Gölge CIA? diye tanımlanan Stratfor´un TR-705 plakalı mutemet elemanıdır?

-Cezaevindeki Mister Demirtaş´ı iki kez ziyaret etmişti!

Sam Amca´sının Demirtaş´ını ziyaret edenler arasında; ÖSO´ya ?Terör örgütü!? ve ?İt sürüsü!? diyen şu Eren Erdem de vardı?

Twitter´da ?Şayet, İran ile Türkiye karşı karşıya gelirse; Türkiye´ye karşı İran´ın safında yer alırım!? diye yazmış olan Paralel Erdem´den bahsediyoruz!



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz