Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAKANLIK´TAN MCKİNSEY AÇIKLAMASI: İCRA FONKSİYONU YOK

Son Dakika... Hazine ve Maliye Bakanlığı´ndan yapılan açıklamada, "Danışmanlığın hiçbir icra fonksiyonu olmayacak" ifadeleri kullanıldı. Bakan Berat Albayrak, BM 73. Genel Kurul görüşmeleri için bulunduğu New York´ta katıldığı TAİK konferasında McKinsey i

BAKANLIK´TAN MCKİNSEY AÇIKLAMASI: İCRA FONKSİYONU YOK

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Bakan Berat Albayrak´ın ABD merkezli uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile ilgili çalışacakları açıklaması sonrası gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. 

Bakanlık, ´´IMF programına dönüldüğü´ gibi değerlendirmeler yapıldı. Danışmanlığın hiçbir icra fonksiyonu olmayacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında Kamu Maliyesi Değişim ve Dönüşüm Ofisi kurulacak.´ dedi.

MCKİNSEY İLE ÇALIŞACAĞIZ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, BM 73. Genel Kurul görüşmeleri için bulunduğu New York´ta, Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen 9. Türkiye Yatırım Konferansında, Yeni Ekonomi Programı (YEP) bünyesinde ABD´li uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile çalışacaklarını söylemişti. 

McKinsey´in işletmelere, kamu kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına yönetim danışmanlığı hizmeti veren ABD merkezli uluslararası firma olduğu biliniyor.

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER