Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bakan Soylu'dan gazeteci Öztürk'e: Bu yazı namussuzluktur

Gazeteci Saygı Öztürk, haberinde Ali Ayvazoğlu'nun Trabzon'da belediye işçiliğinden Ankara'da turizm müdürlüğe kadar olan hikayesini yazdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Öztürk'ün Sözcü'de çıkan haberi için "Bu yazı namussuzluktur" dedi.

Bakan Soylu

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, Trabzon Belediyesi’nde işçi olarak işe başlayıp Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne kadar yükselen Ali Ayvazoğlu’nun hikayesini, “Trabzon böyle bir yükseliş görmedi” başlığıyla haberleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Twitter’dan yazı için yaptığı yorumda, “Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur” dedi.

Öztürk’ün haberine göre, Ali Ayvazoğlu belediye şirketinde işe başladı, ardından eşinden boşandı ve AK Parti’de çalışan Bahar Ayvazoğlu’yla evlendi. Ali Ayvazoğlu’nun bu evlilikten sonra hızla yükseldiğini belirten Öztürk, Trabzon’un 20 yıllık Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız’ın görevinden alınarak yerine vekaleten Ali Ayvazoğlu’nun bu görevi yürüttüğünü yazdı. 2015’te Bahar Ayvazoğlu’nun milletvekili seçildiğini hatırlatan Öztürk, Ali Ayvazoğlu’nun da bu göreve asaleten atandığını belirtti. Ali Ayvazoğlu sonra da Trabzon’dan Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne atandı. Saygı Öztürk, Ali Ayvazoğlu’nun bu görevde de uzun süre kalmayacağını ve bakan yardımcılığı ya da genel müdürlüğe atanacağının ileri sürüldüğünü ifade etti.

SOYLU: BU YAZI NAMUSSUZLUKTUR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Öztürk’ün haberinin yer aldığı tweet’ini alıntılayarak “İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

İnsanlık görevimi yapıyorum
Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur
Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır
Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı
Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır https://t.co/9y0S1BtZY3

— Süleyman Soylu (@suleymansoylu) June 18, 2020



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER