Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bakan Selçuk'tan tedbir uyarısı: Bu kez uyalım

Milli Eğitim Bakanı ZiyaSelçuk uzaktan eğitim kararının ardından vatandaşlardan korona tedbirlerine uymasını istedi:Çocuklarımız bir kez daha evlerinde. Eğitime uzaktan da devam ederiz ama onların yeri okul. Lütfen, bu kez uyalım.

Bakan Selçuk

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim kararı verilmesinin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı.

Bakan Selçuk, "Çocuklarımız bir kez daha evlerinde. Biz evde de yanlarında oluruz, eğitime uzaktan da devam ederiz ama onların yeri okul. Lütfen, bu kez kurallara uyalım. Sürecin son bulması elimizde." ifadelerini kullandı. 

"ONLARIN YERİ OKUL"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, okul bahçesinde nasıl mesafeli oynayacaklarına kadar düşünülmüş bir hazırlıkla bekledikleri çocukların bir kez daha evlerinde olduğunu hatırlatan Selçuk, "Biz evde de yanlarında oluruz, eğitime uzaktan da devam ederiz ama onların yeri okul. Lütfen, bu kez kurallara uyalım. Sürecin son bulması elimizde." açıklamasını yaptı.

SINAV YAPILMAYACAK

Öte yandan Bakan Selçuk dün yaptığı açıklamada uzaktan eğitimin detaylarını açıkladı. Selçuk 20 Kasım'dan 4 Ocak'a kadar derslerin online yapılacağını söyledi.

31 Aralık'a kadar yüz yüze veya uzaktan hiçbir sınav yapılmayacağını, sınavlarla ilgili planlamanın salgının seyrine göre gerçekleştirileceğini belirten Bakan Selçuk, "Öğrencilerimiz, yüz yüze ve uzaktan eğitimle yapılan eğitim öğretim müfredatından sorumlu olacak." dedi



Anahtar Kelimeler: Bakan Selçuk' tedbir uyarısı: uyalım

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER