Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bakan Akar'dan Rusya'ya yalanlama: Birliklerimizin bulunduğu yerleri biliyorlardı, ambulansları dahi vurdular

Milli Savunma Bakanı Akar, Rusya'nın "Türkiye Rus ordusunu bölgedeki varlığına ilişkin bilgilendirmedi" iddiasını yalanladı

Bakan Akar

illi Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'deki alçak saldırı sonrasında "Türk askerinin bölgedeki varlığından haberimiz yoktu" açıklaması yapan Rusya'yı çok net bir dille yalanladı.
Sabahın ilk ışıklarına kadar İdlib'deki rejim hedeflerine yönelik kara ve hava destek vasıtalarıyla gerçekleştirilen operasyonu sevk ve idare eden Akar şunları söyledi:

"Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya Federasyonu'nun sahadaki yetkilileri ile koordine edilmesine rağmen bu saldırı gerçekleştirilmiş, ilk atışa müteakip bir kez daha uyarı yapılmasına rağmen maalesef saldırı devam etmiştir. Bu hava saldırıları sırasında ambulanslar dahi vurulmuştur. Ayrıca bu saldırı sırasında birliklerimizin etrafında hiçbir silahlı grubun da bulunmadığını burada belirtmek isterim.

Bakan Akar açıkladı... İdlib'deki alçak saldırı sonrası 309 rejim askeri öldürüldü

Rusya, Ankara'nın Moskova'yı bilgilendirmediğini iddia etmişti

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından alçak saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, Ankara’nın Moskova'yı Türk askerinin bulunduğu yer hakkında önceden bilgilendirmediği iddia edilmişti.

Son dakika... Rusya'dan İdlib açıklaması

Türk ordusu rejim hedeflerini sabaha kadar bombardımana tuttu

Türk ordusu rejim hedeflerini sabaha kadar bombardımana tuttu

Rejimin hain saldırısının ardından Türk ordusu, sabaha kadar rejim hedeflerini ağır bombardımana tuttu. İnsansız Hava Araçları'ndan alınan görüntülerde, Suriye rejiminin ve rejime bağlı güçlerin atış destek unsurlarının ve hareketli unsurların vurulduğu görüntüler kaydedildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER