Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: HANGİ ÜLKE OLURSA OLSUN...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Teröristlere destek veren hangi ülke veya güç olursa olsun bizim için YPG/PKK´dan farkı yoktur" dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: HANGİ ÜLKE OLURSA OLSUN...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, devam eden Afrin operasyonuna ilişkin açıklamda bulunarak, "Teröristlere destek veren hangi ülke veya güç olursa olsun bizim için YPG/PKK´dan farkı yoktur" dedi.

Çavuşoğlu´nun sözlerinden satırbaşları:

"Her iki terör örgütünün işbirliği yaptığını ve Türkiye´ye karşı birlikte mücadele etmek istediğini görüyoruz. Bu terör örgütlerini buradan temizleyeceğiz. Suriye´nin sınır ve toprak bütünlüğü konusunu sık sık dile getirdik. Katıldığımız her toplantıda buna vurgu yaptık. En Soçi´de Astana´da, her yerde.

LİDERLER ZİRVESİ İSTANBUL´DA

Soçi´de yapılan liderler zirvesini İstanbul´da gerçekleştireceğiz. Dönüşümlü olarak devam ettireceğiz bunu. Esas bizim mücadele ettiğimiz YPG/PKK Suriye´nin topraklarını bölmek için var. Kendisinden olmayan herkesi de sürgüne göndermiştir.

TAVRIMIZ NET: HANGİ ÜLKE OLURSA OLSUN...

Bizim tavrımız net. PKK/YPG´yle mücadele eden hiç kimseye karşı değiliz. Çünkü terör hepimizin ortak düşmanı. Fakat YPG´yi korumak için buraya gelmek isteyenlere fırsat vermeyiz. Daha önce 5-10 araçlık konvoy oldu, gereken yapıldı. Bizim için hangi ülke olursa olsun fark etmez. YPG/PKK´ya destek olmak isteyenler bizim için eşittir YPG/PKK´dır, gereği yapılır"



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER