Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bakan Akar: F-35´ler Kasım´da geliyor

DEF 2019 Savunma Sanayii Fuarı´nda soruları yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile yaşanan S-400 ve F-35 gerilimi, ABD´nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey´nin Türkiye ziyareti, Suriye´de güvenli bölge planı ve terörle mücadele başlıklar

Bakan Akar: F-35´ler Kasım´da geliyor

IDEF´19 hakkındaki değerlendirmesi sorulan Bakan Akar, "Bu fuar bizim yüz akımız olmaya devam ediyor, Türkiye´nin bir markası haline gelmiş bir fuar" diye konuştu.

IDEF´19´a bugüne kadar yapılanlardan daha fazla katılımcı ve ziyaretçinin geldiğini belirten Akar, "53 ülkeden 1061 firma bu faaliyetlere katılmaktadır. Bu bizim için gurur verici sonuç. Ayrıca 71 ülkeden de bakanlar, bakan yardımcıları, genelkurmay başkanları, kuvvet komutanları, onların temsilcileri var" ifadelerini kullandı.

Akar, fuarın ilk iki gününde 15´i bakan olmak üzere 22 yabancı temsilciyle görüştüğünü, Gine, Burundi ve Tanzanya Savunma Bakanları ile birer işbirliği protokolü imzaladıklarını belirterek, yapılan çalışmaların yararlı olacağına yönelik inancını dile getirdi.

Devamı >>>



Anahtar Kelimeler: Bakan Akar Kasım geliyor

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER