Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek Arınç'a sert çıktı: Savcılık çağırıp, sorgulamalı

Sinan Ateş'le ilgili “Bir yorum yapmayı çok şeyler bilsem de doğru bulmam” diyen Bülent Arınç'a MHP'den tepki geldi.

Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Eski TBMM Başkanı Bülent Bülent Arınç'ı, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikastiyle ilgili sözlerinden dolayı hedef aldı. Çiçek köşe yazısında "Türk Ordusu’nun ‘Kozmik Odasına’ FETÖ’cüleri sokmuş Bülent Arınç’ı savcılık acilen çağırıp o bildiği ‘Çok şeyler’ adına sorgulamalıdır" dedi. Bülent Arınç, Sinan Ateş ile ilgili olarak, “Bir yorum yapmayı çok şeyler bilsem de doğru bulmam. Çünkü birilerinin hedefi olmak istemem” demişti.

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, DW Türkçe'den Can Bursalı'ya yaptığı açıklamada eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin, “Yapabileceğim tek şey onun hakkında bir Fatiha okumaktı, Yasin okumaktı. Bunu da yaptım. Bunun dışında bir yorum yapmayı çok şeyler bilsem de doğru bulmam. Çünkü birilerinin hedefi olmak istemem. Ama bu konuda benim, yani samimi olarak duyduğum kadarı ile Sayın Cumhurbaşkanı da fevkalade üzülmüş, neye mal olursa olsun bu işin bütün yönleri ile araştırılmasını istemiş” demişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Türkgün gazetesindeki başyazısında Bülent Arınç'a sert sözlerle tepki gösterdi.

MHP'Lİ ÇİÇEK'TEN KARABATAK BENZETMESİ

Çiçek'in "FÜM'cü Bülent Arınç" başlıklı yazısı özetle şöyle:

“(...) Biliyorsunuz sürekli ortalıktan kaybolan, bir görünüp bir yok olan kişiler için karabatak derler. Bülent Arınç da böyle bir tiplemedir. Bir televizyon programına çıkıyor, Cumhur ittifakı içine fitneyi veriyor, ondan sonra en az 2-3 ay ortadan kayboluyor.

Geçtiğimiz hafta, 2-3 ay aradan sonra yine ekranlara çıktı. (...) Diyor ki ‘Bizim dava arkadaşlığımızı, başkalarının mafya liderleriyle veya suç örgütü liderleriyle bir aradaki fotoğraflarına bakarak değerlendirmeyin.’

Bu sözlerle kimi kast ettiği gayet açık. Babası ve amcaoğlu sol terör örgütleri tarafından şehit edilen Alaattin Çakıcı ‘bizim dava arkadaşımız’ olabilir de sen terörist Demirtaş ile nasıl bir dava arkadaşlığı yaşıyorsun ki onun özgürlüğü için avukatlık, onun teröristleri övdüğü kitabı için reklamcılık yapıyorsun?

Senin teröristbaşı Fethullah Gülen ile birlikte yer sofralarında yediğin yemeklerin vitamin etkisi ne olmuştur acaba? Sen kendinin PKK-FETÖ siciline bir bak, ondan sonra MHP’nin dava arkadaşları hakkında sinsilik peşinde koş…”

(...) Bülent Arınç, terör örgütü PKK ve FETÖ’ye hep sıcak mesajlar veren biri olarak, Sinan Ateş cinayeti için de “Bir yorum yapmayı çok şeyler bilsem de doğru bulmam. Çünkü birilerinin hedefi olmak istemem” yorumunda bulunmuş…

Türk Ordusu’nun ‘Kozmik Odasına’ FETÖ’cüleri sokmuş Bülent Arınç’ı savcılık acilen çağırıp o bildiği ‘Çok şeyler’ adına sorgulamalıdır. Böyle ilişkileri olan, böyle bir siyasi profilin elbette çok şeyler bilme ihtimali vardır. Bir eli FETÖ’de, bir eli PKK’da olan biri için güçlü ihtimaldir."

 

Kaynak: Artı Gerçek



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER