Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli´nin ihraç ettiği Usta, Ali Babacan´ın partisine mi katılıyor?

MHP Genel Başkanı Bahçeli, tarafından ihraç edilen eski MHP´li ve Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ali Babacan´ın kuracağı yeni parti ile temas halinde olduğu iddia edildi.

Bahçeli´nin ihraç ettiği Usta, Ali Babacan´ın partisine mi katılıyor?

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Grup Başkanvekili olduğu dönemde İYİ Parti´nin Meclis´e sunduğu ´Emeklilikte Yaşa Takılanlar´ teklifine destek vermiş ve ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin kararıyla Grup Başkanvekilliğinden alınmıştı. Daha sonra Bahçeli, Usta´yı "Cumhur İttifakı´nın varlığı ve devamını zedeleyici beyan ve açıklamaları" nedeniyle parti üyeliğinden kesin çıkarma talebiyle disiplin kuruluna sevk ederek, partiden ihraç etmişti.

31 MART´TA SAMSUN´DAN ADAY OLMUŞTU

MHP´den ihraç edilmesi sonrası İYİ Parti´den teklif almasına rağmen, 31 Mart Yerel Seçimleri´nde Samsun´dan bağımsız belediye başkan adayı olan Erhan Usta, yüzde 21,05 oy almıştı. Yerel seçimlerin ardından Usta, Meclis´teki çalışmalarına devam ediyor.

USTA, ALİ BABACAN´IN YENİ PARTİSİNE SICAK BAKIYOR

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte hareket eden Ali Babacan, yeni parti kuracağını ilan ederek kurucusu olduğu AKP´den istifa etmişti. Yeniçağ gazetesinde yer alan haber göre, Babacan´ın kuracağı yeni partide, daha önce farklı partilerde görev yapmış önemli isimlerin yer alacağı konuşuluyor. MHP´den ihraç edilmesinin ardından Bağımsız Samsun Milletvekili olan Erhan Usta´nın da Babacan´ın kuracağı yeni partiye sıcak baktığı, ekibiyle görüşmeler yaptığı iddia edildi. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER