Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli'den Erdoğan-Sisi görüşmesi yorumu ve Esad açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın darbeci Sisi ile görüşmesine ilişkin, “Beşşar Esad ile de görüşme masası açılmalıdır.” dedi.

Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de düzenlenen parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüşmesini de değerlendirdi. Temasların devam ettirilmesi gerektiğini söyleyen Devlet Bahçeli, “Bununla kalınmamalı Beşşar Esad ile de görüşme masası açılmalıdır.” dedi.

Bahçeli'nin öne çıkan açıklamaları;

"SİSİ İLE TEMAS DOĞRU, ESAD İLE DE GÖRÜŞÜLMELİ"
"Sayın Cumhurbaşkanımızın Sisi ile teması doğru bir temastır. Bununla kalınmamalı, Esad ile de görüşülmeli. Biz doğrudan ikili görüşmeleri başlatmazsak bozguncular araları iyice açacaktır.

"ATANAMAYAN HİÇBİR ÖĞRETMEN BIRAKMAYACAĞIZ"
Mutlu ve huzurlu, kaygı ve korkudan sıyrılmış, geçim derdini yenmiş bir öğretmen milletimizin en kudretli gücüdür. Bu güç, geleceğin koordinatlarını çizecek, gelecek nesilleri yetiştirecektir. Öğretmenin hayatı, ailesi ve öğrencileri arasında olmak suretiyle en az iki akış halindedir. Bu akışta görülen sorunlar, yarınlarımızı riski atacaktır. Bizim gelecekten tasarruf etmeye ne hakkımız ne haddimiz ne de yetkimiz vardır. O halde öğretmenlerimize ne yapsak, hangi haklara versek bin defa helal olsun diyorum. Üzerimize ne düşerse yapmanın sözünü veriyorum. 3600 ek göstergeye hak sahibi öğretmenlerimiz resmen kavuşacaklardır. Şimdiden hayırlı olsun. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız. Hepsi kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz ve kararlılığımız budur.

KILIÇDAROĞLU'NUN 'BORSADA MANİPÜLASYON' ÇIKIŞI
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Borsa'sına yönelik suç oluşturan açıklamaları kabul etmemiz düşünülemeyecektir. İstanbul Borsası'nın yükserlişi devam edecektir. Borsaya bizim güvenimiz tamdır.

ZİNCİR MARKETLERE 'ZAM' TEPKİSİ
Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ ile irtibatlarının araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir. Mutfaklarımıza karabasan gibi çöken kim varsa, iki yakasından tutmak devletin asli vazifesidir."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER