Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli´den Şener´in sözlerine tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP´li Abdüllatif Şener´in bütçe konuşmasına ilişkin, "MHP´den biri böyle bir konuşma yapsaydı ´gel otur yerine´ derdim. Partisini yoksaydı" ifadelerini kullandı.

Bahçeli´den Şener´in sözlerine tepki

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM Genel Kurulunda devam eden 2019 yılı bütçe teklifi görüşmelerinin son gününde verilen arada, kuliste gazetecilerle sohbet etti.

Şener´in, Genel Kurulda CHP Grubu adına yaptığı konuşmaya ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine Bahçeli, bunun CHP´lilere sorulması gerektiğini söyledi.

Bahçeli, Şener´in partisini yok sayan bir konuşma yaptığını belirterek, "MHP´den biri konuşma yapsaydı, ´otur yerine geç´ derdim." ifadesini kullandı.

ŞENER NE DEMİŞTİ?

CHP´li Abdullatif Meclis´teki bütçe görüşmelerinde söz alarak ?Bu bütçe bir iflas bütçesidir. Türkiye´yi iflasa sürükleyen Erdoğan hükümetlerinin Türkiye´yi getirdiği noktayı gösteren bir bütçedir. Hükûmetin görevi sorun çözmektir. Ancak mevcut Hükûmet kendi ürettikleri sorunlarla ülkeyi yormakla meşguldür. Hiçbir Hükûmet son on yıldır Erdoğan hükûmetleri kadar ekonomiyi böylesine kötü yönetmemiştir? dedi. 2002-2007 arasında ekonominin başında olduğu dönem ile sonraki süreci karşılaştıran Şener, ?Hangi beceriksizliği yaptınız da ekonomiyi tahrip ettiniz, iki kere krize soktunuz?? diye sordu.

BEN OLMASAM HİÇBİRİNİZ OLMAZDI

AK Partililerin itirazı üzerine Şener, ?Nankörlük yapmayın. Bakın değerli arkadaşlar, yani sizin hepinizin bana minnet borcu var. Ben olmasaydım hiçbiriniz burada olmazdınız, ben olmasam, hiçbiriniz burada olmazdınız!? karşılığını verdi.

?HZ İSA BENZETMESİ?

Şener´in sözlerine cevap veren AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, sürekli ?ben´ diye konuşmasını eleştirdi. Bostancı, ?Bir kavram vardır. Hz İsa´dan önce ve sonra. Şener efendi demeyeceğim. Ekonominin Hz İsa´sı. Şener gitti biz hiç olduk, siz her şey oldunuz!? dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER