Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli´den Öcalan´ın mektubuna seçim öncesi ve sonrası farklı tepki

23 Haziran seçim sonuçlarına dair kamuoyundaki tartışmalar devam ederken, PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan´ın mektubuna ilişkin seçim öncesi ve sonrası farklı değerlendirmeler yapılıyor.

Bahçeli´den Öcalan´ın mektubuna seçim öncesi ve sonrası farklı tepki

23 Haziran İstanbul seçim sonuçlarının ortaya çıkardığı tablo, tartışmalara neden olmaya devam ediyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli´nin 23 Haziran İstanbul seçimleri öncesi ve sonrası PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan´ın mektubuna dair değerlendirmeleri çelişkili ifadeler olarak görüldü.

Bahçeli´nin parti grup toplantısında "Teröristbaşının mektubundan siyasi fayda uman namerttir" açıklaması tartışmalara neden oldu.

Bahçeli´nin 23 Haziran seçimleri öncesinde ?Teröristbaşının mektubu HDP´nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı´na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseridir" şeklindeki ifadeleri, 23 Haziran´dan sonraki "Teröristbaşının mektubundan siyasi fayda uman namerttir" ifadeleriyle tutarsızlık olarak değerlendirildi.

Özellikle AKP ve MHP´nin kurduğu ´Cumhur İttifakı´nın 23 Haziran İstanbul seçimlerini kazanmak amacıyla PKK terör örgütü lideri Öcalan´ın kamuoyuna açıklanan mektubunun seçime yönelik bir hamle olarak görülmüştü.

 

Yaşanan bu gelişmeler çerçevesinde ´Cumhur İttifakı´nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım´ın İstanbul seçimlerini kaybetmesinin ardından, teröristbaşı Öcalan´ın mektubu tartışmalara neden oldu. 23 Haziran seçimleri öncesinde MHP lideri Bahçeli´nin tepki göstermediği mektuba 23 Haziran seçimleri sonrası tepki göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER