Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli, 'Ocak dışısın' dediği ismi geri çağırdı

MHP lideri DevletBahçeli, 5 Nisan’da parti politikalarına aykırı açıklamaları gerekçesiyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve akabinde partiden istifa eden KayseriMilletvekili Baki Ersoy’u tekrar partiye davet etti.

Bahçeli,

MHP lideri Devlet Bahçeli, tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildikten sonra istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u 3 ay sonra partiye geri çağırdı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 5 Nisan’da parti politikalarına aykırı açıklamaları gerekçesiyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve akabinde partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u tekrar partiye davet etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda MHP lideri Bahçeli’nin Ersoy’u yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağırdığını ifade etti.

 

‘GENEL BAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA PARTİYE DAVET EDİLDİ’

Yalçın, açıklamasında şunları ifade etti:

 

"5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kurulu'na sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir. Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

'ŞEREF DUYDUM'

Baki Ersoy söz konusu çağrının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Evime tekrar dönmek onur ve gurur verici" dedi. Ersoy'un paylaşımı şöyle:

"Liderimin çağrısından şeref duydum, yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici, son nefesime kadar Liderim Devlet Bahçeli Beyfendinin ve Davamın Emrindeyim. Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket. Yüce Allah Liderimizi Başımızdan Eksik Etmesin."

 

NE DEMİŞTİ?

Kayseri'de katıldığı televizyon programında enflasyon rakamları ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mustafa Baki Ersoy, vatandaşın enflasyondan mustarip olduğunu ifade ederek şunları söylemişti: ''Açıklananın çok üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şeyi yok saydığınızda o problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor.''



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER