Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bahçeli, Erdoğan'ın yardımcısını hedef aldı: Yapmak istediğin nedir?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un İBB'ye yönelik teftiş açıklamalarına tepki gösterdi.

Bahçeli, Erdoğan

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bugünkü grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u “Bugünün Milli Savunma Bakanı’nı töhmet altında bırakan saygıdeğer siyasetçi, senin varmak istediğin yer neresi, yapmak istediğin nedir?” diyerek tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı’nın İBB'ye yönelik terör soruşturması konusunda konuşan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'a da isim vermeden tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi:

“Özel teşebbüsten dolayı endişeli olduğunu söyleyen, sürecin İmamoğlu'nun adaylığını yükselttiğini söyleyen sulu gözlü siyasetçi sana soruyorum, siyasete devam etmek için CHP'de yer mi yapıyorsun? Kaybettiğin itibarını Halk TV'de mi arıyorsun?”

Bahçeli'den Kurtulmuş'a: Yapmak istediğin nedir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB'ye yönelik teftiş konusunda açıklamalarda bulunan Numan Kurtulmuş'u da tepki gösterdi. Bahçeli, “Bununla iktifa etmeyip, “TSK’nın içerisinde bazı FETÖ’cülere karşı operasyon yapılması hükümetin TSK’ya tavrını mı ortaya koyar” sorusuyla teftiş sürecini baltalamak isteyen, dönemin Genelkurmay Başkanı’nı, bugünün Milli Savunma Bakanı’nı töhmet altında bırakan saygıdeğer siyasetçi, senin varmak istediğin yer neresi, yapmak istediğin nedir?” diye sordu. 

Numan Kurtulmuş ne demişti?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, geçen hafta konuk olduğu Habertürk TV’de özetle şu ifadeleri kullanmıştı:

“Türkiye terörle mücadele ediyorsa dağda, şehirde ve aynı şekilde kamu kurum ve kuruluşlarda da bu mücadeleyi yapar. TSK'da, Emniyet'te bazı FETÖ artıklarıyla ilgili soruşturmalar yürütülüyor, kimse 'nereden çıktı bu soruşturma' demiyor. Mücadeleyi sürekli yaparsınız. Aynı mantıkla devam edersek TSK'nın içerisinde bazı FETÖ'cülere karşı operasyon yapılması hükümetin TSK'ya karşı tavrını mı ortaya koyar. Hayır, terörle mücadelede bir süreklilik vardır. Milli Eğitim Bakanlığı'nda operasyon yapılırsa bakanlığı mı suçluyoruz? Bunlar ayıklamanın devletin bir gereğidir. Burada terör örgütlerine karşı mücadelenin doğal bir mücadelesi olarak bunu görmek lazım, İBB samimi ise bu noktada Bakanlık teftişlerine yardımcı olmaları gerekir, gereken bilgi ve belgeleri takdim etmek gerekir.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER