Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAE, Sedat Peker’in 1 Ekim’de açıklayacağını duyurduğu bilgilere kısıtlama getirdi

Dubai yönetimi, Peker'i daha önce yaptığı gibi başka bir hesap üzerinden dahi bilgi paylaşım yapmaması konusunda uyardı. Bbu uyarıları dikkate almazsa "kendisinin elektronik iletişimden uzak bir yere konulacağı" bildirildi.

BAE, Sedat Peker’in 1 Ekim’de açıklayacağını duyurduğu bilgilere kısıtlama getirdi

Sedat Peker, 1 Ekim’de yeni bilgiler açıklayacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu.

Peker, daha önce kendisinin bilgi paylaşmasını kısıtlayan BAE yönetimine karşı bilgileri gazeteci Erk Acarer’in hesabından paylaşmıştı.

Halk TV’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, Dubai yönetimi bu sefer de Sedat Peker’in başka bir kişinin hesabından da tweet atmasını kısıtladığını söyledi. Kendisine “Ülkede güvenlik protokolleri nedeniyle siyasi paylaşımlar yapmaması” belirtildi.

Eğer Sedat Peker, paylaşım yaparsa “kendisinin elektronik iletişimden uzak bir yere konulacağı” bilgisi de verilmiş durumda.

Peker, 16 Eylül 2021 tarihinde yaptığı paylaşımda 1 Ekim’de tam da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir “hediyesi” olacağını söylemişti.

Peker paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Benim en sevdiğim hastam Süslü Sülüman, son günlerdeki tavırların doktorun olarak beni çok mutlu etti. Bu yüzden 1 Ekim meclis açılışında sana çok güzel bir hediye hazırladım. Şimdi huzur içinde tatilini yap.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER