Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BAE ile görüşmeler sürerken Sedat Peker’den dikkat çeken paylaşım

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’nde bulunan Suç Örgütü Lideri Sedat Peker, Türkiye ile BAE arasındaki görüşme trafiğinin ardından dikkat çeken bir retweet yaptı.

BAE ile görüşmeler sürerken Sedat Peker’den dikkat çeken paylaşım

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’nde bulunan Suç Örgütü Lideri Sedat Peker, Türkiye ile BAE arasındaki görüşme trafiğinin ardından dikkat çeken bir retweet yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde FOX TV'de yayınlanan bir programa konuk oldu. Kılıçdaroğlu, yayında hükümete yönelik eleştirilerini sıralarken konuşmasının bir bölümünde konuyu Sedat Peker'e getirdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN VİDEOSUNU ALINTILADI

CHP liderinin programda sarf ettiği " Erdoğan'ın Körfez ülkelerine söylemediği kalmadı. Onların da bize… Gönderdiğimiz malları boykot ettiler, Arap dünyasını da boykota çağırdılar. Şimdi yeniden Birleşik Arap Emirlikleri ile yakınlaşma çabasındaysalar, nedeni Sedat Peker'dir." sözlerinin yer aldığı video CHP'nin resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

Peker’in de bu ifadeleri retweet etmesi sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

NE OLMUŞTU?

Son iki haftadır Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye arasında diplomasi trafiği yürütülüyor. İlk olarak BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı’nın Ankara’yı ziyaret etmesi ile başlayan diplomasi trafiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Veliaht Prens Muhammed Bin Zayed ile telefonda görüşmesi ile devam etti. Son olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da BAE’li mevkidaşı ile telefonda görüştü.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER