Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BABASINA FAİZSİZ BORÇ VERMEYEN SİYONİST YPG/PKK'YE YAĞDIRIYOR

Sadece İslam Dünyasında değil neredeyse tüm ülkelerde işgal rejimi İsrail karşıtlığı ve öfkesi had safhada.

BABASINA FAİZSİZ BORÇ VERMEYEN SİYONİST YPG/PKK

Doğru Haber Gazetesi'nden Faruk KUZU'nun "KONUYA DAİR" HABER YORUMU...

Buna rağmen İşgal rejimi başta Körfez ülkeleri olmak üzere yönetimlerle ilişkilerini bi hayli ilerletmiş durumda. Artık eskisi gibi bu ilişkileri gizleme gereği de duymuyor.

İşgalciler, Ortadoğu’daki diplomatik ilişkilerine güvenerek kiminle ne ilişkileri var söylemeye devam ediyorlar.

Bunlardan biri de YPG/Pkk ile olan gönül muhabbetleri. 9 Ekim’de Kuzey Suriye’ye başlatılan Harekattan hemen sonra İşgalcilerin Dış İşleri Bakan yardımcısı Tzipi Hotovely Parlamentoda Suriye konulu özel oturumda şu açıklamayı yaptı;

“İsrail özellikle diplomatik ve insani konularda yardım için çok sayıda talep aldı. YPG'ye derin endişeleriyle özdeşlik kurarak onlara birçok kanalla yardım sağlıyoruz. İsrail, YPG'ye yardım etmeye muktedirdir ve bunun meyvesini ileride alacağımızdan eminim.” diyen Hotovely, ülkesinin ne tür insani yardımda bulunduğuna ilişkin detayları ise paylaşamayacağını belirtti.

Hotovely “İsrail, Kürtlerin(YPG/Pkk) ve Suriye’nin kuzeyindeki diğer azınlıkların ılımlı ve Batı yanlısı unsurların gücünü korumasında açık bir çıkar görüyor. Suriye’nin kuzeyindeki Kürt(YPG/Pkk) hâkimiyetinin muhtemel yıkılma durumu İsrail göz önüne alındığında tehlikeli ve negatif bir senaryo. Böylesi bir olayın İran liderliğindeki negatif unsurların güçlenmesini sağlayacağı kesinlikle açık.” diye konuştu.

Buraya kadar aslında beklenen açıklama. Ancak akıllara takılan bazı sorular halen cevap bulabilmiş değil:

-İşgalciler ekonomik darboğazda iken bunca yardımı nereden finanse edecekler?

-Babasına bile faizsiz borç vermeyen Siyonistler YPG/Pkk’da nasıl bir menfaat bulmuşlar ki yağdırıyorlar.

-İşgalciler, Türkiye’yi karşılarına alma pahasına mı YPG/Pkk’ye bu yardımları yapacaklar? Bu Türkiye’yi tamamıyla kaybettikleri anlamına mı geliyor?

-İşgalci Siyonistlerin bu örgüte yapacağı yardımların içeriği nedir? Neden açıklanmıyor?

-Acaba ABD-Rusya güçleri çekildiğinde kaçmalarını Pkk’yi yüzüstü bırakmalarını kim durduracak? “Öyle ki her biri bin yıl yaşamak ister!” diyen ayeti kerimenin şehadetiyle biliyoruz ki Siyonistler ve o karakterdeki insanlar yaşamayı sevdikleri oranda korkaktırlar.

-YPG/pkk’ye kurdurmayı düşündükleri otonom yapıyı hem Türkiye hem de İran’a karşı bir tampon bölge olarak mı kullanacak?

-Türkiye ve İran’ın, bu hamleye karşılıkları ne olacak?

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz