Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Babacan sahaya indi, kulislerde parti için yeni tarih

AK Parti'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına başlayan Ali Babacan sahaya indi. Daha önce iki kez kuruluşu ertelenen parti için yeni tarih belli oldu.

Babacan sahaya indi, kulislerde parti için yeni tarih

AK Parti'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına başlayan eski Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Ali Babacan, sahaya indi ve 30 farklı üniversiteden öğrencilerle buluştu.

Ali Babacan, o anlara ilişkin görüntüleri kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Babacan paylaşımında, "30 farklı üniversiteden öğrencilerimizle buluştuk. Ülkemizin temel sorunlarını ve çözüm yollarını değerlendirdiğimiz etkinliğin hatıra fotoğrafını buraya bırakıyorum. #sizidinliyorum" ifadesini kullandı.

Öte yandan, bir Twitter kullanıcısı, gönderinin altına Ali Babacan'ın öğrencilerle bir araya geldiği anlarda çekilen başka bir fotoğrafı paylaştı.

Babacan'ın partisi aylardır kurulma aşamasında ve bir sürüncemeye girdi. Daha önce Ali Babacan tarafından ocak ayının ilk haftası olarak açıklanan kuruluş, farklı nedenlerle ertelenmişti.

Son olarak mart ayı içinde ilan edileceği duyurulan partinin, son yaşanan İdlib olayları sonrası bir kez daha ertelenebileceği kulislerde konuşuluyor.

Ancak Medya Notu'nun geçtiği habere göre, Babacan’ın yakın çevresine 14 Mart tarihini işaret ettiği öne sürüldü.



Anahtar Kelimeler: Babacan sahaya kulislerde parti tarih

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER