Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Babacan ve Davutoğlu´nun siyasi arenada karşılığı var mı?

AK Parti´de meydana geleceği düşünülen bölünmeler kamuoyunu meşgul etmeye devam ederken AK Parti´ye yakın gazeteci Nasuhi Güngör´den konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Babacan ve Davutoğlu´nun siyasi arenada karşılığı var mı?

AK Parti´de meydana gelecek bölünmelere dair kamuoyundan dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Konsey Araştırma Şirketi Başkanı Nasuhi Güngör, katıldığı televizyon programında yeni parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu için dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Güngör, Davutoğlu tarafından kurulması planlanan partinin siyasi arenada bir karşılığının olmadığını dile getirirken "Ahmet Davutoğlu´nun daha çok AK Parti´de kendine yer arayışı içerisinde olduğunu düşünüyorum. Böyle de görülüyor zaten. Araştırma şirketinin yöneticisi şapkamla konuşuyorum. Siyasi anlamda, pratikte sahada hiçbir karşılığı yok" şeklindeki değerlendirmeyi yaptı.

Ayrıca AK Parti´den istifa eden Ali Babacan için de dikkat çeken açıklamada bulunan Güngör, "Babacan cephesinde anlamadığım birçok şey var. Bu siyasi hareketin lideri kim? Düşünceleri ne? Ne zaman sahneye çıkacaklar? Siyaset cesaret ister ama burada bunu göremiyoruz"şeklindeki ifadeleri kullandı.

Kaynak:Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER