Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Aziz Babuşcu ile Ümit Özdağ arasında tartışma... Hem suçlu hem güçlü

Aziz Babuşcu deprem bölgesinde Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile karşılaştı. Babuşcu. Özdağ'ın provokatif çıkışlarına tepki göstererek 'yakışmıyor' dedi. Özdağ ise 'Hadi ordan' demekle yetindi.

Aziz Babuşcu ile Ümit Özdağ arasında tartışma... Hem suçlu hem güçlü

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile deprem bölgesi Adıyaman Üniversitesi'nde karşı karşıya geldi. Babuşcu, "Söylemlerinizi hiç doğru bulmadım. Özür dahi dilemediniz siz şov yapmak için buradasınız" dedi.

Sürekli provokasyon içerikli çıkışlarıyla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu arasındaki başlayan sözlü diyalog tartışmaya dönüştü.

İki isim arasında deprem bölgesinde "Nasılsınız?" diye sorarak başlayan diyalog ilerleyen dakikalarda yerini tartışmaya bıraktı.

İşte Babuşcu ile Özdağ arasında geçen o tartışma:

Aziz Babuşcu: Üzüntülerimi belirtmek istiyorum size. Hiç yakıştırmadığım, hiç doğru bulmadığım, özür dahi dilemediniz. ' AFAD, enkazdan AK Partilileri çıkarıyor' dediniz. 'Suriyeliler telefon çalıyor' dediniz. Utanmalısınız.

Ümit Özdağ: Öyle söylemedim. Siz utanın. Yüz binlerce kişi aç orada. Sokak sokak mahalle mahalle geziyoruz.

Aziz Babuşcu: Ben hiç utanmıyorum. Biz sokak sokak geziyoruz ama siz şov yapmak için buradasınız. Bunu yapmayın.

Ümit Özdağ: Hadi, hadi.

Aziz Babuşcu: Sizin işiniz yok burada.

Ümit Özdağ: Bizim işimiz burada.

Aziz Babuşcu: Yakışmıyor.

Ümit Özdağ: Sizin yaptığınız yakışmıyor. 13 milyon insanı buraya doldurdunuz. Ülkeyi felakete sürüklediniz.

Aziz Babuşcu: Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Buranın Türkiye olması ortak paydamız. Ama buraya sahip çıkmalısınız. Sahip çıkmıyorsunuz.

HIRSIZ DEDİĞİ KİŞİ YARDIM GÖNÜLLÜSÜ ÇIKMIŞTI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz gün sosyal medya platformu Twitter hesabından bir video paylaşarak, "Mavi yağmurluklu Suriyeli canlı yayında itfaiye erinin telefonunu çalıyor" demişti. Özdağ'ın 'Hırsız' dediği kişi Türkiye vatandaşı ve deprem gönüllüsü olduğu ortaya çıkmıştı. Özdağ ise Cüneyt Özdemir'e katıldığı yayından 'Niye özür dileyeyim canım' demişti.

 

Kaynak: milligazete.com.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER