Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Aydın Ünal: FETÖ bitse de Fetullahçı zihniyet yaşıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık döneminde metin yazarlığını yapan eski AK Parti milletvekili Aydın Ünal, cemaatler için “küçük FETÖ” dedi.

Aydın Ünal: FETÖ bitse de Fetullahçı zihniyet yaşıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve eski AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, FETÖ ve son günlerin tartışma konusu olan cemaatlerle ilgili dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

“FETÖ BİTSE DE FETHULLAHÇI ZİHNİYET YAŞIYOR”

AK Parti eski milletvekili Aydın Ünal, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “FETÖ tecrübesinden sonra Türkiye’de cemaatleri konuşmak için elimize eşsiz bir fırsat geçmişti” dedi.

Cemaatlerin buna müsaade etmediğini ileri süren Ünal, “Çoğu FETÖ’ye cümle bile kurmadı. Diyanet bu mayınlı araziye girmedi. Konuşan 3-5 ilim insanı da linç edildi. FETÖ bitse de Fetullahçı zihniyet yaşıyor” ifadelerini kullandı.

“KÜÇÜK FETÖ’DÜR”

Diğer cemaatler için “küçük FETÖ” benzetmesi yapan Ünal, tweetinin devamında şu ifadeleri kullandı: “Yanmayan kefen, Sırat’a tutunan terlik satan, ihale kovalayan, devlette nüfuz peşinde koşan, örgütlenme sebebi güç devşirmek olan cemaat, sadece yeterince büyüyememiş, bu fırsatı yakalayamamış küçük FETÖ’dür.”

aydın ünal

BAKAN SOYLU’NUN “CEMAAT” AÇIKLAMASI TARTIŞMA YARATMIŞTI

Gazeteci İsmail Saymaz, Mehmet Metiner’in ‘Emniyet Teşkilatı ve TSK içinde FETÖ tehlikesine karşı tekrardan gevşeme olduğunu’ söylemesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda görüştüğünü söylemişti.

Saymaz, Bakan Soylu’nun şu ifadeleri kullandığını belirtmişti: 

“Bizim mücadelemizden dolayı rahatsızlıkları var. Bizi cemaatlerle karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Şu an ilk defa; TSK, jandarma, emniyet ve MİT koordinasyon halindedir. Şu an PKK’ya, örgüte katılım sayısı 23’e düştü. Yıl sonuna kadar da bu en çok 50 olur. Dolayısıyla böyle bir başarı için “Acaba kanal açabilir miyim?” diye murad edenler var. Bu başarıda bir kanal açmak isteyenler var. Bir de bunun rüzgarına gelenler var”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER