Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Aydın Doğan’ın sağ kolunun kızı, Ali Babacan’ın yardımcısı oldu

Yasemin Bilgel, şimdi Babacan'ın A takımında görev alacak.

Aydın Doğan’ın sağ kolunun kızı, Ali Babacan’ın yardımcısı oldu
Yıllarca Aydın Doğan'ın yanında yer alan, Doğan'a en yakın isimlerden olan Taylan Bilgel'in kızı Yasemin Bilgel, şimdi Babacan'ın A takımında görev alacak.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, A Takımı’nı belirledi. 21 kişilik Başkanlık Divanı’nda 7 kadın genel başkan yardımcısı oldu.

Babacan'ın partisi konuşulmaya devam ederken, Genel Başkan Yardımcısı arasında bulunan bir isim dikkat çekti. Yıllarca Aydın Doğan'ın yanında yer alan, Doğan'a en yakın isimlerden olan Taylan Bilgel'in kızı Yasemin Bilgel, şimdi Babacan'ın A takımında görev alacak.

AYDIN DOĞAN'IN SAĞ KOLU

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın sağ kolu olarak bilinen iş adamı Taylan Bilgel, Doğan Holding yönetim kurulu üyesi ve Anadolu Otomotiv şirketinin kurucusu ile yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor.

Ankara'daki Gül Palas Otelini işletmeye başlayarak iş hayatına atılan ve Aydın Doğan'ın en yakınlarından olan Taylan Bilgel'in kızı Yasemin Bilgel, Babacan'ın partisi DEVA'da 7 kadın genel başkan yardımsından biri oldu.

Aydın Doğan'ın 40 yıllık arkadaşı Taylan Bilgel'in kızı olan Yasemin Bilgel, Babacan'ın partisinde Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı olarak görev yapıyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER