Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AVRUPA´DA SAADET BULUŞMASI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Avrupa´daki Türklerle bir araya gelecek. 13-14 Ekim tarihlerindeki iki günlük Almanya programı için giden Karamollaoğlu, bir dizi etkinliğe de iştirak edecek.

AVRUPA´DA SAADET BULUŞMASI

Karamollaoğlu, yoğun programında ilk olarak Saadet Partisi Avrupa Teşkilatı tarafından düzenlenen ve Leverkusen´de bulunan Ostermann Arena´daki 5´inci Saadet Buluşması´na katılacak. Almanya´daki bir dizi temaslarının ardından Karamollaoğlu Pazar günü, Saadet Partisi Dortmund Bölge Merkezi´nin açılışına katılacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Avrupa´ya çıkarma yapıyor. 13-14 Ekim tarihleri arasındaki iki günlük hafta sonu programı için dün Almanya´ya uçan Karamollaoğlu, Saadet Partisi Avrupa Teşkilatı´nın organize edeceği programlara iştirak edecek.

SAADET BULUŞMASINA İŞTİRAK EDECEK

Karamollaoğlu, yoğun programına göre ilk olarak Saadet Partisi Avrupa Teşkilatı tarafından düzenlenen 5´inci Saadet Buluşması´na katılacak. Leverkusen´de bulunan Ostermann Arena´daki programa iştirak edecek olan Karamollaoğlu, burada parti teşkilatlarına hitap edecek. Karamollaoğlu, aynı günün sabahında ise Avrupa MKYK ve Bölge Başkanları Toplantısı´na da başkanlık edecek. Saadet lideri, son olarak da Almanya´daki Türkler arasında önemli bir isim olan Hasan Koç´un kızının düğününe katılarak nikâh şahidi olacak.

 

SAADET BÖLGE MERKEZİ AÇILIŞI YAPILACAK

Karamollaoğlu, Almanya´daki programlar dizisine Pazar günü de devam edecek. Pazar günü parti teşkilatları ile Dortmund´da bir araya gelecek olan Karamollaoğlu, Saadet Partisi Dortmund Bölge Merkezi´nin de açılış programına katılarak kurdele kesecek. Karamollaoğlu´na seyahati sırasında genel başkan yardımcıları da eşlik edecek.

BUGÜN SAAT 17:00´DE OSTERMANN ARENA´DA...

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU, AVRUPA´DA DÜZENLENECEK OLAN 5´İNCİ AVRUPA BULUŞMASI PROGRAMINA KATILACAK?



Anahtar Kelimeler: AVRUPA SAADET BULUŞMASI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER