Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ateist fitnesi

Prof. Dr.Sefa SAYGILI

Ateist fitnesi

İşçi Partisi adında milli ve geleneksel değerlerimize karşıtlığı ile tanınan marjinal bir parti var. Halkta karşılığı olmayan, sürekli ?devrim yasaları´ diyerek İslam´la mücadeleyi ilk planda tuttuğu görülen bu partinin genel başkan yardımcısı emekli general bir zat geçenlerde bir açıklama yaptı. FETÖ lideri F. Gülen hakkındaki doğru sözlerinin arasına bütün ömrünü İslam´ı yaşamakla ve tebliğ etmekle geçirmiş Üstad M. Şevket Eygi´nin Özel Harp Dairesinde görev aldığı çirkin iftirasını attı.

Aslında bu aşağılık iftiranın ciddiye alınmaması, cevap verilmeye bile lüzum duyulmaması, zaten fitne çıkarmanın bu kişinin görevi ve misyonu olduğunun bilinmesi gerekirken maalesef bazı art niyetliler hadiseyi büyüttüler.

Hele biri, Cem Boyner adlı gezicinin kurduğu partide üst derecede görev yapmış, savrulmalar yaşamış biri, ?Şevket Eygi neden cevap vermiyor? Yoksa iddialar gerçek mi?? tarzında iğrenç yayın yapmaya başladı.

Ben Şevket beyi sürgünden Türkiye´ye geldiği 70´li yıllardan beri yakından tanırım ve iftihar ettiğim dostluğum vardır ve halen de sürmektedir. Bu soruya cevap vereyim: Üstad Eygi insanların önünde olduğu, devamlı yazı ve röportajlarla gündemde bulunduğu için ona çatan, eleştiren, hatta kara çalan çok. Üstad ise yaşlı biri. Haberi olmuyor, olduklarının da çoğunu ciddiye almıyor elbette. Hele böyle art niyetli, ateist veya aşağılık insanların saldırılarına cevap verme gereği bile duymuyor.

Bu Paşanın iğrenç iftirasından da haberi olmamıştır veya olduysa cevap vermeye layık bulmamıştır. Ancak bunu ters yorumlamak kötü niyetlilerin işi olabilir.

Şevket beye gelince o tam bir Osmanlı beyefendisidir ve yaşayan örnek bir insandır. Dinimizi yaşamada ve yaşatmada tavizsiz, samimi ve dikkatli bir mümindir. Şuurlu bir dava adamıdır, ehlisünnete bağlı özü sözü bir yiğit insandır. Ülkemizde İslamiyet´in yayılmasında, insanlar tarafından benimsenmesinde oldukça pay sahibidir.

Kesinlikle mal mülke önem vermez. Birinin İslami değerlere sarılması onun için çok önemli ve yücedir.

Aslında daha çok şey yazmak isterdim. Ancak Şevket Bey fitneyi yaygınlaştırmak isteyenler olduğunu görünce Milli Gazetede sert bir cevap verdi. Oraya bakılabilir.



Anahtar Kelimeler: Ateist fitnesi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz