Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Askeri yetkililer: MSB´nin İmamoğlu açıklaması, deftere atılan imzayla alakalı değil

Askeri yetkililer, CHP´nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu´nun Anıtkabir ziyaretine ilişkin ilgili personelin ikaz edilmesinin İmamoğlu´nun Anıtkabir Özel Defteri´ni imzalama şekliyle ilgili olmadığını bildirdiler.

Askeri yetkililer: MSB´nin İmamoğlu açıklaması, deftere atılan imzayla alakalı değil

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde eşi, çocukları ve bir grup partiliyle birlikte Anıtkabir´i ziyaret etmişti.

İmamoğlu´nun Anıtkabir Özel Defteri´ni de ?belediye başkanı´ sıfatıyla imzalaması ise tartışma yaratmıştı. Daha sonra Milli Savunma Bakanlığı´ndan yapılan açıklamada, törene katılım sağlayanlar tarafından tören usul ve esaslarına uygun olmayan şekilde hareket edildiği belirtilip, konuya ilişkin ilgili personelin ikaz edildiği duyurulmuştu. Bakanlığın bu açıklaması ise kamuoyunda Ekrem İmamoğlu´nun ´başkan sıfatını kullanarak imza atmasına tepki´ olarak yorumlanmıştı. 

Ancak askeri yetkililer, Ekrem İmamoğlu´nun Anıtkabir ziyaretine ilişkin söz konusu açıklamanın Anıtkabir Özel Defteri´ni ?belediye başkanı´ sıfatı ile imzalamasıyla ilgisi olmadığını belirttiler.

Haberin devamı için...

Kaynak: tr.sputniknews.com

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER