Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Aşı karşıtları şehir şehir dolaşıyor: 3. miting İzmir'de

Aşı karşıtları 3. mitinglerini de İzmir'de düzenliyor. İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'de yapılacak mitingi “Büyük Uyanış Hareketi” adlı oluşum tertipliyor.

Aşı karşıtları şehir şehir dolaşıyor: 3. miting İzmir

Kamuoyunda ve siyasette ciddi tartışmalara neden olan aşı karşıtları mitingi 3. defa İzmir'de gerçekleştirilecek. Şehir şehir dolaşan aşı karşıtları “Büyük Uyanış Hareketi” adıyla oluşturdukları oluşumla İstanbul ve Ankara'nın ardından 17 Ekim Pazar günü İzmir'de miting gerçekleştireceklerini açıkladı. Zorunlu olan maske ve mesafe kurallarını hiçe sayan miting çok eleştirilse de Valilik izni alabiliyor.

PLATFORM HESAPLARINDAN AÇIKLAMA

Platformun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada “Güzel İzmir! Kurtuluş Savaşı'nın ateşinin yandığı İzmir! Yeniden Kurtuluş ateşini yakmaya hazır mısın? Büyük Uyanış İzmir Mitingi Geliyor" ifadelerine yer verildi. Ayrıca farklı illerden gelmek isteyenler için araç kaldırılacağı açıklandı.

NE OLMUŞTU?

Aşı karşıtlarının 11 Eylül'de İstanbul'da yaptığı miting İstanbul Valiliği ile Maltepe Kaymakamlığı'nı karşı karşıya getirmişti. Valiliğin izin verdiği mitinge kaymakamlık karşı çıkmış, tartışmalara rağmen aşı karşıtları Maltepe'de bir araya gelmişti. Mitingden 4 gün sonra Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı Mülki, Derince Kaymakamlığı'na tayin edilmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER