Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Artık FETÖ'cüleri hapse atmamız değil dönüştürmemiz lazım

Ak Parti Çevreleri Doğu Perinçek ve Bahçeli'den bir sinyal almadan bu sorunu (FETÖ) çözüme veya topluma kazandırılmasını düşünemiyorlar mı?

Artık FETÖ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı.

Doğu Perinçek’in “Artık şunu düşünmemiz lazım, yalnız hapishaneyle, savcıyla polisle bu olayı çözmek değil dönüştürmemiz lazım. Yani, FETÖ’nün etkilediği yurttaşlarımızı Cumhuriyetimize kazanmak” sözleri dikkat çekti.

İşte Hakan Çelik'in sorularına Doğu Perinçek’in verdiği yanıtlar:

- “FETÖ devlet yapılanmalarının içinden temizlendi mi? FETÖ Türkiye’nin geleceği için ciddi bir tehdit olmaya devam ediyor mu?”

Büyük ölçüde temizlendi, ezildi ve iyi oldu. Çünkü Vatan partisi kırk yıldır FETÖ ile mücadele ediyor, ne olduğunu kırk yıldır ortaya koyuyor. Ve FETÖ’yü ezmeden Türkiye özgürleşemezdi. Fakat artık şunu düşünmemiz lazım, yalnız hapishaneyle, savcıyla polisle bu olayı çözmek değil dönüştürmemiz lazım. Yani, FETÖ’nün etkilediği yurttaşlarımızı Cumhuriyetimize kazanmak.

- Bu KHK’lılar tartışmaları da zaman zaman yapılıyor mesela, nasıl dönüştürülebilir? Cezaevine giren insanlar var, soruşturmalar var, davalar var?

Onlar yürüyecek ama artık bunları hapse atalım hapse atalım değil, şunu düşünmemiz lazım bu kitleyi nasıl tekrar vatanımıza, cumhuriyetimize kazanabiliriz. Bu Atatürk devrimiyle olur.

- Somut öneriniz var mı bu konuda?

Köklü, temel, yani okullardan, ilkokuldan, onların kendi okulları vardı, Işık okulları gibi, Cumhuriyet okulları ve Atatürk devrimleri bütün temelleriyle… Türkiye şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar yani cemaat mensupları ülkesi olamaz… Bu ideoloji, Cumhuriyet ideolojisinin gençliğimize verilmesi ve Türkiye’de bir aydınlanma ve eğitim kampanyası ve devrimiyle…

Yani nasıl Atatürk halk mekteplerini açtı, halkevlerini açtı, kültürel büyük hamleler yaptı, yükselen değer zaten Atatürk bugün, Atatürk devriminin ideolojisiyle, kurumlarıyla, kurumları yeniden canlandırarak milletimizi eğitmemiz lazım.

Yoksa sırf hapse atın, hapse attın ama o adam yerinde duruyor.

- Bu arada sosyal medyada ne zaman FETÖ trollerini görsem, arkalarında hep Atatürk fotoğarları var.

Atatürk’ün büyüklüğü o.  

Odatv.com

 

 

 

 

 

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER