Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Arınç’ın Kavala ve Demirtaş çıkışı: Kim ne dedi?

Bülent Arınç’ın işadamı Osman Kavala ve siyasetçi Selahattin Demirtaş’ın tahliye edilmesi gerektiği yönündeki açıklamaları, AKP ve MHP’li bazı isimler tarafından tepkiyle karşılandı.

Arınç’ın Kavala ve Demirtaş çıkışı: Kim ne dedi?

AKP ve MHP’li isimlerin tepkileri şöyle…

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak: “Sayın Arınç, devran dönmez, şayet dönerse Türk milleti gerekeni yapar, sen karantina sürecinde teröristlere üzülüp, onların kitaplarını okuyacağına Yasin Börü’yü, Eren Bülbül’ü, 10 aylık Bedirhan bebeği, Aybüke ve Necmettin öğretmeni düşünseydin. Görünen odur ki, Bülent Arınç, iradesini kozmik odalarda FETÖ’ye ve PKK’ya teslim etmiştir.”

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz: “Yargıda reformu Demirtaş ve Kavala üzerinden yürütmek yanlıştır! Bu iki isim şimdi salınırsa, asıl o zaman yargıya müdahale algısı pekişecektir. Kimse teröristten, kumpasçıdan bir sözde demokrasi kahramanı çıkarmaya çalışmasın! Milletimizin vicdanı bunu kabul etmez.”

Eski AKP’li vekil Mehmet Metiner: “Biden iyi. Demirtaş cici. Kitabını herkes okumalı güzellemesi. Kavala haksız yere içerde. Demirtaş da Kavala da bırakılmalı acilen. KHK facia. KHK’dan ihraç edilenler göreve. Bütün bunları kim mi söylüyor? Devlet katından birisi. Cumhur ittifakına sabotaj! Yazık!”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız: “Bülent Arınç, Kavala’nın tutuklu kalmasına hayret ediyormuş, Demirtaş tahliye olabilirmiş. Öncelikle dosyada gizlilik kararı var, henüz dava açılmamış herkesten fazla ne biliyorsun? Sütre gerisinden çık. Gerçek yerini al. Cübbeni giy, savunmalarını yap.”

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek: “Bülent Arınç, PKK’lı Selahattin Demirtaş ve PKK’lı Ayhan Bilgen’in kitaplarının tanıtımından komisyon mu alıyorsun?”

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan: “Bülent Arınç…Yine krizine girmiş. İlgisiz mi kaldın, sevgisiz mi kaldın, alkışsız mı kaldın, dikkat çekmeye mi çalışıyorsun? Yoksa gerçek fikirlerin mi? Hangisi gerçek fikirlerin? Allah sana sağlık versin.”

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER