Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Arda Turan Medipol Başakşehir´de

İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Gümüşdağ, "Arda Turan bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu sadece Başakşehir´in değil Türkiye´nin transferi." dedi.

Arda Turan Medipol Başakşehir´de

Medipol Başakşehir, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona´da forma giyen milli futbolcu Arda Turan´ın transfer sürecini tamamladı. 

ArdaTuran bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu, sadece Başakşehir´in değil Türkiye´nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun.?

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan´ın transferini kulübün Twitter hesabından açıkladı.

Gümüşdağ, sosyal medyadaki mesajında, "Arda Turan bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu sadece Başakşehir´in değil Türkiye´nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Barcelona, Arda Turan´ı Medipol Başakşehir´e kiraladığını duyurdu.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, milli futbolcu Arda Turan´ı Medipol Başakşehir´e kiraladığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, taraflar arasında varılan anlaşmanın ardından Arda Turan´ın iki buçuk sezon boyunca Medipol Başakşehir´e kiralandığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Barcelona, Arda´nın kiralık olarak Medipol Başakşehir´de oynadığı dönemde başka kulübe transfer edilmesi hakkını elinde tutacak. Katalan temsilcisi, Arda´nın bu süreçte göstereceği performansa göre ekstra kazanç elde edebilecek.

Medipol Başakşehir, istediği takdirde Arda Turan´ın bonservisini satın alabilecek.



Anahtar Kelimeler: Arda Turan Medipol Başakşehir

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER