Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ARAP GAZETESİNDE CEMAL KAŞIKÇI YAZISI: "MUHAMMED BİN SELMAN MESAJ VERDİ"

Suudi Arabistan´ın İstanbul Başkonsolosluğu´na girmesinin ardından bir daha kendisinden haber alınamayan Cemal Kaşıkçı´ya ilişkin bir yazı kaleme alınan Rai el Yevm gazetesinde dikkat çekici iddialarda bulunuldu.

ARAP GAZETESİNDE CEMAL KAŞIKÇI YAZISI:

Genel yayın yönetmenliğini Arap dünyasının deneyimli gazetecilerinden Abdulbari Atwan´ın yaptığı Rai el Yevm gazetesinde Cemal Kaşıkçı olayına dair çarpıcı bir analiz yer aldı.

Suudi Arabistan´ın İstanbul Başkonsolosluğu´na girmesinin ardından bir daha kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı´ya ilişkin bir başyazı kaleme alınan gazetede Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman´ın söz konusu olayla mesaj verdiği iddia edildi.

Tasnim´in aktardığına göre Rai el Yevm gazetesinde Cemal Kaşıkçı için yazılan yazıda Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Suudi yönetiminin muhaliflerine mesaj verdi.

Rai el Yevm gazetesinde yayınlanan analizde İhvan-ı Müslimin hareketi ile ilişkileri olan Cemal Kaşıkçı´nın başına gelenlerin Suudi Arabistan tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a ihanet edilmesi anlamına geldiği savunulurken Muhammed bin Selman´ın Suudi yönetiminin muhaliflerine de mesaj verdiği savunuldu.

 

Gazetede yayınlanan yazıda Cemal Kaşıkçı olayıyla Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman´ın Suudi muhaliflere ?Her an kaçırılabilir veya suikasta uğrayabilirsiniz? mesajı verdiği iddia edildi.

Suudi Arabistan´ın İstanbul Başkonsolosluğu´na girmesinin ardından bir daha kendisinden haber alınamayan Kaşıkçı´nın konsoloslukta öldürüldüğü iddia ediliyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER