Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ARAP DÜNYASININ SESSİZLİĞİ? HAMAS´TAN İSRAİL AÇIKLAMASI

Siyonist İsrail´in son zamanlar yaptığı zulümler alakalı olarak yazılı açıklama yapan Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, Arap dünyasının ve uluslararası toplumun sessizliğinin İsrail´i cesaretlendirdiği söyledi.

ARAP DÜNYASININ SESSİZLİĞİ? HAMAS´TAN İSRAİL AÇIKLAMASI

29. 09. 2018 Cumartesi

Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, Arap dünyası ve uluslararası toplumun sessizliğinin, İsrail´i suçları konusunda cesaretlendirdiğini söyledi.

Berhum, yayımladığı yazılı açıklamada, "İsrail´in barışçıl gösterilere tankla ateş ederek ve gerçek mermilerle müdahalesinin, Gazze´de abluka altındaki masum sivillere yönelik suçunun boyutunu ortaya koyduğunu" vurguladı.

Fevzi Berhum, "Arap dünyası ve uluslararası toplumun sessizliği, İsrail´i suçları konusunda cesaretlendiriyor." ifadesini kullandı.

İsrail askerlerinin Gazze sınırında düzenlenen gösterilere katılan Filistinlilere ateş açması sonucu Muhammed Eşref el-Avavide (26), Muhammed İnşasi (18), İyad Halil eş-Şair (18), Muhammed Nayif el-Havm (14), Muhammed Şahsa (24), Muhammed Velid Mustafa Heniyye (32) ile Nasır Musbih isimli 7 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirilmişti. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER