Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Anadolu Öğrenci Birliği: Kudüs direnişin başkentidir; asla terörist İsrail´in başkenti olarak tanınamaz!..

Anadolu Öğrenci Birliği: Kudüs direnişin başkentidir; asla terörist İsrail´in başkenti olarak tanınamaz!..

Anadolu Öğrenci Birliği: Kudüs direnişin başkentidir; asla terörist İsrail´in başkenti olarak tanınamaz!..

Anadolu platformu bünyesinde faaliyet gösteren Anadolu Öğrenci Birliği, Kudüs ile ilgili bir açıklama  yayımladı.

Açıklama metni şu şekilde:

Kudüs tüm insanlığındır!

Dünyanın gözlerinin içine baka baka, fütursuzca Müslümanların ilk kıblesi, Peygamberler diyarı, Efendimiz (s.a.v)´in imamet merkezi, Miraç ve İsra durağımıza leş kargası gibi üşüşmeye kalkışanlar bilsin ki; Kudüs tüm insanlığındır!

Terörist İsrail´in yıllardır yapmış olduğu zulüm yetmezmiş gibi şimdide ABD hükümeti Mukaddes Belde Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanıyacağı ve burada bir büyükelçilik açacağı gibi söylemlerde bulunmaktadır. Selahaddin Eyyübi´nin bizlere miras bıraktığı ve insanlığın onurunu taşıdığı mukaddes şehir Kudüs´ün terörist İsrail´in başkenti olarak tanınması tarihi bir yıkım ve bir akıl tutulmasıdır! Bu anlamda ABD hükümetinin bu hatadan acilen vazgeçmesi gerekmektedir.

Kudüs davası sadece Filistinlilerin değil, tüm İslam ümmetinin ve insanlığın davasıdır. Kudüs sizin ve bizim davamızdır. Kudüs; İstanbul´un, Kahire´nin, Şam´ın, Bağdat´ın, Saraybosna´nın ve diğer tüm şehirlerin yürek kardeşidir. Kudüs bir belde-i muhayyerdir. Kudüs direnişin başkentidir. Kudüs insanlığın vicdanıdır. Kudüs varlığıyla ümmetin göz bebeğidir. Dolayısıyla Kudüs hiçbir şekilde pazarlık konusu edilemez ve asla terörist İsrail´in başkenti olarak tanınamaz.

Tüm dünya bilsin ki; her Müslüman genç yeni bir Selahaddin Eyyubi olmaya adaydır.

Tüm emperyalistler duysun ki; her girişiminiz biz Müslüman gençler için yeni bir Selahaddin Eyyübi olma çağrısıdır.

Bizler Anadolu Öğrenci Birliği olarak emperyalistlerin Ağa Babası Amerika´nın almaya çalıştığı bu kararı kabul etmiyor ve tel´in ediyoruz.

Ey Kudüs! Ümmetin çocukları olarak sana söz veriyoruz; Seninle özgürleşip seninle dirilinceye kadar meydanlarda senin soluğun ve senin haykırışın olacağız.

 

Kaynak: Ekran Gazetesi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER