Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Amerika’nın şahin kanadından 2023 seçimleri yorumu

2023 seçimleri yaklaşırken hem iktidar hem de muhalefet partilerince Amerika ve Batı blokuna sıcak mesajlar veriliyor. Öte yandan Amerika’da farklı tezler mevcut.

Amerika’nın şahin kanadından 2023 seçimleri yorumu

2023 seçimleri yaklaşırken hem iktidar hem de muhalefet partilerince Amerika ve Batı blokuna sıcak mesajlar veriliyor. Öte yandan Amerika’da farklı tezler mevcut. Cumhuriyetçilerin şahin isimlerinden John Bolton, Türkiye’de muhalefetin desteklenmesi gerektiği görüşünde.

ABD Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Batı’nın Türkiye’deki muhalefete yardım etmesi halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın durdurulabileceğini belirterek, “Erdoğan’a karşı koyulmazsa işler daha da kötüye gidecek” dedi.

John Bolton, The Wall Street Journal’a yazdığı makalede, “Batı'nın, Türkiye’deki muhalefetin yaklaşmakta olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarı şansı elde etmesini sağlamaya yardım etmek için cesur bir adım atması halinde Erdoğan'ın durdurulma şansı söz konusu.” diye yazdı.

Bolton, uzun bir süredir Türkiye’nin NATO hattından çıkıp Rusya’ya yanaştığını ve bu yüzden cezalandırılması gerektiğini savunuyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER