Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Amerika ettiğini buluyor

Güngör Avcıoğlu- 21.01.2018

Amerika ettiğini buluyor

 Bu satırlar kaleme alındığı sıralarda, olası Afrin operasyonuna yönelik peş peşe açıklamalar yapılıyordu. O açıklamalarda Türkiye kararlılık ifade ederken, ABD iki arada bir derede kalmıştı.

   Şu Allah´ın işine bakar mısınız? Dünyanın süper gücü olduğunu iddia eden bir devlet, Suriye´de yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal pozisyonuna düştü

   Eeee, niyeti bozuk olanın işide bozuk olur sözünü boşuna dememişler. Sen binlerce kilometre öteden gelip, petrol için buraları karıştırmaya kalkışırsan, ahada böyle çıkmaz sokağa girersin... Lafın daha açığı, ettiğini bulursun...

Domuz kemikleri fotoğrafından dindarlar ibret almalı

   Bu köşede 22 Ekim tarihinde "Erdoğan´ın kaderiyle dindarların kaderi bütünleşmiştir" başlıklı bir yazı kaleme aldım. O gün bu yazıyı yazdıran etken, CHP´nin müftülere nikah yetkisi verilmesine gösterdiği tepkiydi.

   Bugün yazıyı tekrar hatırlatmamın nedeni ise, CHP´nin İstanbul İl Başkanlığına getirdiği kişinin zihin dünyasıdır. İsterseniz, CHP´nin  Yeni İl Başkanının sosyal medya hesabında paylaştığı domuz kemiklerine bakarak, bu yazıyı bir daha okuyun.

Meslek hayatımın ilk cezasını aldım

   Evet, 2009´da başladığım Yazarlık mesleğinin ilk cezasını aldım. Şöyle, bizim Kütahya Gazeteciler Cemiyeti´nin bir watsap gurubu var. Geçenlerde benide bu guruba eklediler.

   Dostlar, meslektaşlarımın okuması için, burada yayınlanan yazılarımı o guruptada paylaşıyordum. Geçen haftaki "Millet Erdoğan´ı size yedirmez" başlıklı yazımı paylaşınca, ne olduysa oldu ve arkadaşlardan guruptan çıkarılmam yönünde talepler gelmeye başladı.

   Bende bu rahatsızlığın nedenini öğrenmek için; ortaya bir soru attım. Hay atmaz olaydım... Önce ağıza alınmayacak hakaretler işittim. Sonrada, watsap gurubundan atıldım. Böylece meslek hayatımın ilk cezasını almış oldum. Buarada gurupta daha önce yaptığım paylaşımlarda böyle bir tepkiyle karşılaşmadım.

   Not: Bir haftadır Kemal Kılıçdaroğlu on puanı kazandı mı? sorusuyla karşılaşıyorum. İnanın her sorana, Kemal Bey´den Hâlâ yanıt gelmedi demekten dilim damağım kurudu. Okurlarımızın yoğun ilgisini çeken bu konuda şunu söylüyorum: Soru arşivde, puan cepte bekliyor.



Anahtar Kelimeler: Amerika ettiğini buluyor

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz