Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Altındağ'daki olaylarla ilgili 76 kişi yakalandı

Ankara Altındağ'da önceki gece çıkan olaylarda vatandaşları provoke edip sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulundukları iddia edilen 76 kişi gözaltına alındı. Yakalananların 38'inin çeşitli suçlardan sabıkası bulunuyor.

Altındağ

Önceki gece Ankara'nın Altındağ ilçesindeki parkta aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu iki grup arasında kavga çıktı. Bıçakların da kullanıldığı kavgada, yaralanan 2 kişiden 1'i hayatını kaybetti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. İlk olarak olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli ifadelerinin ardından tutuklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise olaylara karıştığı tespit edilen 76 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

38'i sabıkalı

Vatandaşları provoke edip sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınanlardan 38'inin yağma, kasten yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurma suçlarından sabıkaları olduğuna dikkat çekildi.

Emniyet’in açıklamasında halkın sosyal medya üzerinden yapılan provokatif haber ve paylaşımlara itibar etmemesi ve güvenlik güçlerine yardımcı olması istendi.

Ankara Valiliği de açıklamasında gösteri ve olayların vatandaşın soğukkanlılığı ve emniyet güçlerinin yoğun çalışması sonucu gece yarısı sona erdiğini belirtmişti.
Vatandaşlara da seslenen valilik "provokatif haber ve paylaşımlara itibar etmeyin" uyarısı yapmıştı.



Anahtar Kelimeler: Altındağ' olaylarla ilgili yakalandı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER