Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Altın fiyatları yükselişte! Altın uzmanı: Bu düzeltme bir fırsat

Altın fiyatları 1 Aralık 2020'ye yükselişle başladı. Altın fiyatları uzun bir düşüşün ardından yükselişe geçti. Gram altın 450 lira seviyesini zorluyor

Altın fiyatları yükselişte! Altın uzmanı: Bu düzeltme bir fırsat

Merkez Bankası'nın faiz artışı kararıyla düşüşe geçen altın fiyatları uzun bir düşüş sürecinin ardından tekrar yükselişe geçti. 15 günlük süreç içinde 440 lirayı gören altın fiyatları yatırımcıyı tedirgin etmişti altın fiyatlarındaki çıkış trendi bugünkü yükselişiyle bir anlamda başlamış oldu. Dün 440 -443 lira bandında seyreden gram altın güne 449 liradan başladı. Altının ons fiyatı ise 1787 dolarda seyrediyor.

1 ARALIK ALTIN FİYATLARI

 

Altın fiyatlarındaki düşüş şimdilik sona ermiş gibi görünüyor. Altın fiyatları uzun bir aranın ardından uzun bir mum grafiği yakalayarak yükseliş algısı oluşturdu. Dün 440 liraya kadar gerileyen altının gram fiyatı 1 aralık salı gününe yükselişle başladı. Gram altın 449 liradan satılırken, çeyrek altın 743 liradan, cumhuriyet altını 3 bin 28 liradan, 22 ayar bileziğin ram fiyatı 412 liradan, 14 ayar altın 263 liradan, gümüşün gram fiyatı ise 575 liradan işlem gördü. Uzmanlar altın fiyatlarının yeni bir çıkış yakalayacağını iddia ediyor.  Altın uzmanı İslam Memiş, twitter hesabından yaptığı paylaşımda  altına yatırım yapmak isteyenler için, "Altın ve gümüş hiçbir zaman üzmedi. Gerçek paradır. Yıla 291’den başladı, bugün 440’a gerilemesine düşme deniliyor. Bu düzeltme ve bir fırsat. Birikimlerini altın ve gümüş yap, emekliliğinin hayalini kur" İfadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER