Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Altın fiyatları çakıldı! Uzmanı açıkladı gram altın yükselecek mi?

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta başlayan düşüşünü sürdürüyor. Değerli madenlerde yaşanan düşün yatırımcıyı tedirgin ederken uzmanlar altın ve gümüş için nasıl bir tahminde bulunuyor?

Altın fiyatları çakıldı! Uzmanı açıkladı gram altın yükselecek mi?

Altın fiyatları son ayların düşük seviyesine geldi. Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz kararının ardından düşüşe geçen Gram altın 442 lira bandına kadar düştü. Dolar kuru ise 7 lira 34 kuruşa geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş altın yatırımcısını tedirgin ederken uzmanlar tekrar yükselişin gelebileceğini ifade ediyor. Finans uzmanı Tunç Şatıroğlu ise piyasalarda son durumu sosyal medya hesabından değerlendirdi.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Altının ons fiyatı 1879 dolara geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş altın ürünlerine de yansıdı. Çeyrek altın ise 731 liraya geriledi. 22 ayar bileziğin gram fiyatı 405 liraya düştü. Gram gümüş ise 6 lira 17 kuruştan işlem görüyor. Altın ve piyasa uzmanı Tunç Şatıoğlu ise altın ve gümüşle ilgili yaptığı değerlendirmede altın fiyatlarında çıkışın yılbaşı tatilinden sonra olabileceğini iddia etti. Şatıroğlu, "Altın ay başında yükseliş geçti ve yükseliş kanalı içinde devam ediyor. Gümüş kadar güçlü olmasa da düşen trendi kırmasını bekliyorum. Normal bir gün olsa bugün ABD seansıyla birlikte yukarı kırmasını beklerim. Ancak yıl sonu olduğu için işlem azalabilir ve bu yeni yıla kalır. gümüş yükseliş kanalı içinde düşen trend direncini zorluyor. Artık fazla sıkışacak yeri kalmadı. Normal bir gün olsa bugün ABD seansıyla birlikte yukarı kırmasını beklerim. Ancak yıl sonu olduğu için işlem azalabilir ve bu yeni yıla kalabilir." İfadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER